Brewster kan få sin store sjanse

Medn Mohamed Salah og Roberto Firmino skadet, kan 19-åringen få debuten mot Barcelona.

6. mai 2019 kl 23.57 Arve Vassbotten

Rhian Brewster kan få sin Liverpool-debut i den andre semifinalen mot selveste Barcelona på Anfield tirsdag kveld.

I fraværet av Mohamed Salah og Roberto Firmino, er unggutten en av de Jürgen Klopp ser til for å få de nødvendige scoringene for å snu 3-0-tapet på Camp Nou.

Brewster har gått glipp av det meste av sesongen på grunn av en kneskade, men var med i troppen til Newcastle. Nå blir han sannsynligvis enda mer involvert.

– Ja, det er en stor sjanse for det. Det er nesten sikkert. Det er garantert, sa Klopp til Liverpool Echo,på spørsmål om Brewster vil være i kamptroppen.

Vil helt sikkert spille neste sesong

– Han er klar. I en ideell verden vil man alltid ha mange flere spillere enn man kan ha med i en tropp. Rhian har nå sluttet seg til oss etter å ha vært alvorlig skadet. Dag for dag har han blitt bedre og bedre. Han har vært i fantastisk form i de siste tre til fire ukene, men de andre spillerne var der også, sier Klopp.

– Neste sesong vil ha helst sikkert spille, og det vet han. Jeg har fortalt ham det allerede, sier Klopp.

– Det er veldig bra at vi nå i en vanskelig situasjon kan gi han plassen i troppen, og ha ham å sette inn som spiss. Når du er på benken, er du en kandidat til å spille, understreker Klopp.

Xherdan Shaqiri og Divock Origi er også aktuelle for å starte på tirsdag.

Alex Oxlade-Chamberlain skal ifølge Dominic King i Daily Mail være usikker. Han fikk en muskelskade under oppvarming mot Newcastle. Det skal ha vært grunnen til at han trente alene tirsdag kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]