– Det var en magisk sesong

Styreformann i Liverpool, Tom Werner forteller hva han tenker om sesongen, Jürgen Klopp og laget etter serieavslutningen.

13. mai 2019 kl 12.24 Odd Sindre Tonning

«Neste sesong» har blitt en frase som Liverpool-fansen nesten har tatt patent på, men i år er den frasen gjeldende i mye større grad enn noen gang før. Liverpool har spillermaterialet, de har motivasjonen og troen på at ligagullet kan komme hjem for første gang siden 1990 i sesongen som kommer, etter at Manchester City ble ett poeng for sterke denne sesongen.

Ser fremover

En person som har troen er Liverpools styreformann Tom Werner.

– Vi vant ikke ligaen, men vi kommer tilbake neste år og har en massiv motivasjon til å vinne ligaen neste sesong. Jeg gleder meg, sier Werner ifølge Liverpool Echo.

Han var til stede under serieavslutningen mot Wolverhampton, sammen med medeier John Henry og hans kone, Linda Pizzuti Henry. Werner tror at Liverpool bare kommer til å bli sterkere i sesongene som kommer.

Vi kommer bare til å bli sterkere. 97 poeng, det er et bemerkelsesverdig år.

Nye venner

Liverpool har denne sesongen gledet supportere med sin offensive lekenhet og defensive trygghet. Alisson Becker mottok gullhansken etter kampen, som bevis på at han har flest rene bur denne sesongen, mens Sadio Mané og Mohamed Salah delte toppscorertittelen med Pierre-Emeric Aybameyang.

I tillegg til dette ble Trent Alexander-Arnold ny rekordholder, da han sørget for 12 målgivende pasninger denne sesongen, mer enn noen annen forsvarer har klart tidligere i Premier League. Werner tror dette har gitt Liverpool nye venner gjennom sesongen.

Jeg tror vi har fått mange nye venner rundt om i verden, og jeg tror at vi har gjort fansen stolte. Jeg kan ikke si nok om Jürgen Klopp og alle talentene på banen.

– Det var en magisk sesong. Naturligvis er vi skuffet over at vi ikke vant ligaen, men det var en bemerkelsesverdig sesong og troppen vår er spennende.

Og han skryter også av Anfield-publikummet, særlig etter kampen mot Barcelona.

– Supporterne var ekstraordinære, helt utrolige. Som Jürgen sa, med støtten vi fikk på tirsdag, sammen med måten laget spilte på, så var det en av de beste kampene på Anfield. Jeg gleder meg til en stor kamp i Madrid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]