En skuffet kaptein etter serieavslutningen

Jordan Henderson legger ikke skjul på skuffelsen etter at Manchester City kunne løfte Premier League troféet etter siste serierunde, men håper Liverpool kan omstille seg raskt.

13. mai 2019 kl 14.25 Odd Sindre Tonning

Liverpool hadde håp om å få løfte Premier League troféet foran egne fans helt til siste slutt, men Brighton klarte ikke å tilby Liverpool en hjelpende hånd i tittelkampen, da Manchester City slo dem 4-1, og kunne juble over nok et ligagull.

Ville gi tilbake til fansen

Det startet på best mulig måte, da både Liverpool og Brighton tok ledelsen i første omgang, men det tok ikke lang tid før City var tilbake i føringen og på tabelltopp. Liverpool-kaptein Jordan Henderson avslører at han er skuffet over å ikke kunne gi noe tilbake til fansen i form av et etterlengtet Premier League trofe.

Det har vært en fantastisk kamp om gullet helt til siste slutt. Dessverre er det vanskelig å gå rundt og si takk til fansen uten å ha noe å gi tilbake til dem, fordi de har vært fantastiske gjennom hele sesongen. Men forhåpentligvis kan vi gi dem noe i Champions League finalen om et par uker, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

– Vi trodde hele tiden, helt til den siste dagen, at dersom vi fortsatte å gjøre som vi har gjort så kunne vi kanskje vinne tittelen, så det er selvfølgelig skuffende å ikke gjøre det.

Ser fremover

Men selv om han føler på skuffelsen nå, så tror han at spillerne kommer til å være stolte over sesongen når de har fått lagt den bak seg.

– Jeg tror at etter et par dager, når vi har fått tid til å se tilbake på tingene, så kommer vi til å være stolte over hvordan vi har fremstått denne sesongen og hvordan vi pushet Manchester City helt til slutten.

Selv om det ikke ble et Premier League trofe denne sesongen, så er ikke håpet om å kunne løfte sølvtøy over enda. 1. juni skal laget reise til Madrid, hvor de møter Tottenham i Champions League finalen. Henderson mener laget må omstille seg og se fremover mot den kampen allerede nå.

– Vårt fokus behøver å endre seg raskt. De neste dagene blir utfordrende, når vi har fått tid til å tenke over tingene, men fotball beveger seg raskt, og du må omstille deg og tenke på fremtiden.

Han gratulerer også Manchester City med tittelen etter en fantastisk sesong av begge lagene.

De er et fantastisk lag, så de fortjener det. Gratulerer til dem. Vi pushet dem hele veien og forhåpentligvis så kommer vi tilbake sterkere neste sesong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]