– Firmino starter på benken, det er godt nytt

Jürgen Klopp har forklart laguttaket foran dagens kamp.

1. mai 2019 kl 20.45 Odd Sindre Tonning

Roberto Firmino har spilt i alle de 38 kampene Jürgen Klopp har ledet Liverpool i europeisk fotball. I dag starter han på benken på grunn av en muskelskade han pådro seg på trening før kampen mot Huddersfield.

– Firmino vil spille, og det medisinske apparatet fortalte meg at han var klar for kamp, men så må du være sikker. Det er ikke sikkert han holder i 90 minutter. Så han må ikke starte, det er derfor vi starter slik som vi starter i dag. Firmino er på benken, det er godt nytt.

Med Firmino på benk, kan det se ut som om Naby Keita kommer til å gå inn i den fremre treeren til Liverpool. Før kampen fikk Klopp spørsmål om Liverpool kom til å stille opp i en annen formasjon med Firmino ute.

– Vi får se, får vi ikke? Nei, vi kommer ikke til å forandre så mye, vi spiller alltid med en diamant på midten, og det har vi i dag også. Men vi må alltid være kreative.

I tillegg til Firmino er også Trent Alexander-Arnold, Dejan Lovren og Henderson plassert på benken. Inn kommer Joe Gomez, Joel Matip og James Milner. Også Fabinho får starte kveldens oppgjør.

– Milner har fått hvile et par kamper, det samme har Fabinho, så det var mulig å få dem inn i dag. Vi har kamp igjen på lørdag, også på tirsdag, og så videre. Derfor gir dette laget mening, og en sjanse til å friske opp laget litt. Jeg føler dette er en god lagoppstilling i kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]