Ingen kontakt før finalen

Flere av Liverpool og Tottenhams spillere er venner fra landslaget - men nå har de brutt kontakten.

26. mai 2019 kl 09.09 Arild Skjæveland

Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold, Adam Lallana, Joe Gomez og Alex Oxlade-Chamberlain har venner fra Tottenham-leiren gjennom landslaget. Der spiller de sammen med Harry Kane, Dele Alli og co. Bare et par dager etter finalen skal de møtes igjen, og spille på samme lag.

Men før finalen har de brutt kontakten, forteller Liverpool-kaptein Henderson.

– Vi har ikke hatt noe «banter» nei, egentlig ikke. Jeg fikk noen tekstmeldinger fra et par av dem etter Barcelona-kampen med gratulasjoner, og jeg gratulerte dem da de slo Ajax, sier han til The Mirror.

– Vi snakker sammen etter kampen, men det er best å holde avstand. De kan ødelegge våre drømmer, og vi kan ødelegge deres, sier han.

Møter Van Dijk og Wijnaldum

Allerede torsdagen etter finalen i Madrid skal England spille kamp. Motstander er Nederland, med Virgil van Dijk og Gini Wijnaldum i troppen.

Det er tre Liverpool-spillere i Gareth Southgates tropp: Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez og Jordan Henderson - og seks spillere fra Spurs: Dele Alli, Eric Dier, Harry Kane, Danny Rose, Kieran Trippier og Harry Winks.

Uansett hvem som vinner, må det bli merkelig for spillerne å møtes igjen allerede mandag 3. juni - to dager etter at de har møttes i kanskje deres livs største kamp på Wanda Metropolitano. Begge klubber har offentliggjort planer for å ha parade neste søndag, dersom de kommer hjem med troféet.

Finalen mellom Liverpool og Tottenham spilles lørdag 1. juni kl. 21.00, og sendes på Viasat 4/Viaplay, og TV 2/TV 2 Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]