Pressekonferanse:Veldig alvorlig skade for Naby Keita

Jürgen Klopp uttalte under sin pressekonferanse i dag at Naby Keita blir ute i minst to måneder.

3. mai 2019 kl 11.03 Einar Kvande

Jürgen Klopp møtte pressen på Melwood klokken 11.30 i dag. Du kan se hele pressekonferansen i vinduet over.

Om Naby Keitas skade

– Han var skikkelig uheldig. Vi har dårlige nyheter. Han har en alvorlig adductor-skade. Muskelen er avrevet, noe som vil holde ham ute av spill i to måneder minst. Det er dårlige nyheter både for oss og for Guinea, med tanke på Afrikamesterskapet. Det er ikke hyggelig.

Om Newcastle

– En tøff kamp. De er i god form for øyeblikket. De har vunnet ganske mange kamper de siste ukene, og er i en komfortabel situason. De forandret formasjon etter at de møtte oss forrige gang.

Om Barcelona-kampen

– Vi dveler aldri lenge ved forrige kamp. Vi har ikke tid til det. Vi må prøve å få gjort noe med dette på tirsdag, ikke nå. Guttene er fullstendig fokuserte på Newcastle-kampen.

Om det faktum at det kan bli play-off om ligatittelen

– Wow, det har jeg ikke tenkt på, om jeg skal være ærlig. Det hadde vært kult, men jeg tror ikke det er sannsynlig. Det er litt spesielt at du kan trenge 98 poeng for å vinne ligaen, men jeg aner ikke hva det ender med. Uansett hva som skjer, vil det ha vært en spesiell sesong. Om jeg er fornøyd? Nei, for sesongen er ikke over ennå.

Om spillernes humør etter tapet for Barcelona

– Vi trengte ikke å trøste spillerne og gi dem en klem etter Barcelona. Vi har dette i oss. Dersom du ikke vinner i fotball, må du akseptere at du kan tape. Jeg har flere positive tanker om kampen enn negative tanker, på grunn av det vi gjorde ute på banen. Prestasjonene våre de siste ukene har vært strålende. Nå må vi fortsette slik. Guttene er i knallform. Du blir ikke sliten når du er med i tittelkampen. Vi er veldig ambisiøse. Det eneste vi kan gjøre er å slå Newcastle, og det blir utrolig vanskelig. Hva andre lag gjør på mandag kveld er ikke vårt problem. Alle i garderoben har vært strålende i to år nå. Alle har funnet sin rolle. Spillerne har fått mer selvtillit. Vi er virkelig Liverpool. Det er utrolig. Guttene har skapt dette selv.

Om Oxlade-Chamberlain

– Det er perfekt at han er tilbake. Vi får se. Han vil helt sikkert være i troppen, og så får vi bestemme hvem som skal starte.

Om Wijnaldum, som tok plassen til Roberto Firmino i angrepsrekka mot Barcelona

– Han kan spille overalt. Da jeg fortalte det til ham, ble han overrasket. Han trengte tid til å venne seg til det, men i andre omgang var han veldig god. Vi trengte en offensiv spiller der, som også er god til å forsvare seg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]