Klopp om skaden på Salah

Et lite skår i gleden på St. James' Park var at Mohamed Salah måtte forlate banen med skade. Dette sier Klopp om skaden.

4. mai 2019 kl 23.15 Odd Sindre Tonning

Etter 73 minutter på St. James' Park måtte Mohamed Salah forlate banen på båre. Han mottok behandling i fem minutter før han til slutt ble båret av banen. Etter kampen fikk Jürgen Klopp spørsmål om skaden.

– Vi må se. Han fikk et problem med hodet sitt, og så slutten av kampen inne. Vi må gjøre en grundigere undersøkelse på skaden senere.

Det var i en duell med Newcastle sin keeper Martin Dubravka at skaden oppstod. Begge to jaget en høy ball inne i feltet, og sisteskansen til Newcastle kastet seg opp for å få hendene på ballen. I høy fart, både på Dubravka og Salah, smalt hodet til egypteren inn i hoften på slovaken. Da han gikk i bakken kunne det også se ut som om hodet fikk en ny smell.

Da det medisinske apparatet kom på banen lå Salah helt rolig, men det så ikke ut til at han mistet bevisstheten etter smellen.

– Vi får bare vente og se om han blir klar til tirsdag. Det var en ordentlig smell, sa Klopp etter kampen.

På tirsdag møter Liverpool Barcelona i returoppgjøret på Anfield, og det spørst om Salah kommer til å være klar til den kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]