Ønsker treningskamp i Marbella

Men akkurat nå er det vanskelig å finne god nok motstand.

22. mai 2019 kl 23.55 Marius Rabben

Det er hele tre uker fra ligaavslutninga mot Wolverhampton til Champions League-finalen mot Tottenham.

I mellomtiden har spillerne først fått ei friuke, før turen gikk til solfylte Marbella i Spania denne uka, der laget har en såkalt mini-oppkjøring foran finalen i Madrid 1. juni.

Ferie gir få alternativer

Ettersom gapet mellom forrige og neste kamp er såpass stort, ønsker Liverpool å gjennomføre en treningskamp under oppholdet i Spania, melder Telegraph og The Guardian.

Men ettersom alle de store ligaene i Europa nylig er ferdigspilt, har lagene tatt ferie. Det gjør jakten på en sparringspartner vrien.

Det er blitt holdt samtaler med flere klubber i forsøket på å finne en motstander til det som vil være en treningskamp bak lukkede dører på treningsbasen Liverpool bruker i Marbella, men da foreløpig uten positivt resultat.

Faktisk kan det ende med at rødtrøyene møter et U23- eller akademilag som siste gjennomkjøring før Champions League-finalen. Kampen vil i så fall bli spilt kommende helg.

Situasjonen er imidlertid den samme for Tottenham, slik at det ikke er noen lag med fordeler sånn sett – i motsetning til om motstanderen i Madrid for eksempel var spansk, da LaLiga ble avsluttet senere enn Premier League.

Nå fortsetter treningen på den spanske sørkysten ut uka, før de siste finaleforberedelsene finner sted hjemme på Melwood fra og med neste uke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]