Se målene som senket Liverpool her

Liverpool ble straffet knallhardt da de ikke satte sjansene sine på onsdagens kamp mot Barcelona. Her kan du se målene fra Camp Nou.

2. mai 2019 kl 00.34 Odd Sindre Tonning

I første omgang var det svært jevnt, og det bølget frem og tilbake i et hurtig tempo. Luis Suarez sendte Barcelona i ledelsen, etter et flott angrep av katalanerne. Dermed stod det 1-0 til pause.

I andre omgang var det nesten bare Liverpool til å starte med. Milner hadde et par store sjanser, Salah satte ballen i stolpen like etter at Firmino hadde fått et skudd reddet på streken. Likevel var det Barcelona og Messi som fikk målene.

Først scoret argentineren på åpent mål, etter at Suarez satte ballen i tverrliggeren. Ikke lenge etter scoret Messi igjen, denne gangen på et utrolig frispark fra 27 meter, og fastsatte resultatet til 3-0. Dermed har Liverpool en stor oppgave på seg for å kunne sikre seg en finalebillett i årets Champions League.

Men Liverpool har kommet tilbake fra 3-0 i Champions League før, og i fjor tapte Barcelona en tremålsledelse i kvartfinalen mot Roma. Alt håp er på ingen måte ute før returoppgjøret på tirsdag.