VENTES KLAR:  Harry Kane mistet de siste ligakampene for Tottenham med en ankelskade.

Tottenham regner med å ha fulltallig tropp til finalen

Mauricio Pochettino og hans spillere Tottenham tar seg kort hvilepause.

På skadelisten til Spurs er navn som Harry Kane og Jan Vertonghen. Toppscorer Kane har vært ute noen uker etter et en leddbåndskade i ankelen, midtstopper Vertonghen har også problemer med en ankel, mens midtbanealternativet Harry Winks har en lyskeskade.

«Jeg håper å ha hele troppen tilgjengelig», sier Pochettino etter at ligaspillet nå er avsluttet og det er enda 18 dager til finalen i Champions League mot Liverpool.

Bare to dager fri

«Det er ingen pre-season, men det er heller ingen ferie», sier manageren til Spurs om forberedelsene til kampen i Madrid.

«Vi må utøve sunn fornuft. Vi vil se på hver enkelt spiller og arbeide mer individuelt enn kollektivt», fortsetter Pochettino angående treningsarbeidet frem til 1. juni.

Pochettino har valgt å gi sine spillere kun to dager med helt fri, i mellom liga-avslutningen og arbeidet frem mot finalen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.05.2019 kl 09:35

- Alle gode ting er tre

Jürgen Klopp reflekterer over sin tid i LFC, og ser fram til finalen mot Tottenham, som blir hans tredje som manager i Champions League.

+
18.05.2019 kl 19:02

Landslagstrener hevder Naby Keita kan bli klar til Champions League finale

Det er motstridende meldinger angående skaden til Liverpools midtbanespiller.

+
18.05.2019 kl 17:50

Det blir generalprøve på Wembley i august

I og med at Manchester City i da fullførte sin Treble i engelsk fotball vil Community Shield bli spilt mot Liverpool helgen før ligastart.

+
18.05.2019 kl 13:13

Det blir 12 innbyttere i finalen i Champions League

Jürgen Klopp får flere valgmuligheter når Tottenham er motstander i Madrid.

+