– Vi har ikke råd til noen «hangover»

Andy Robertson retter all konsentrasjon mot Newcastle.

2. mai 2019 kl 14.42 Arild Skjæveland

Andy Robertson er den siste i rekken som føler at Liverpool hadde fortjent mer fra gårsdagens semifinale på Camp Nou. Det endte med 3-0 tap i Catalonia.

– Det var merkelig, for vi spilte bra men ble slått 3-0, og det er uforståelig at det har skjedd. Deres andre mål er det heldigste jeg har vært involvert i, ut fra tverrliggeren og Messi som setter den inn, sier venstrebacken til Liverpool Echo.

– Akkurat da vi var i ferd med å komme inn i kampen, og supporterne deres pep da vi angrep dem og hadde dem der vi ønsket, så tok de oss.

– Og selvsagt, dersom Mo Salah scorer… Du kan ikke kritisere ham for det, men det er de små marginene. 3-1 hadde vært et mye bedre resultat med et bortemål, men vi tok ikke sjansene våre sier han.

Alt fokus på Newcastle

Robertson var selv fornøyd med sin egen prestasjon på Camp Nou, mot Lionel Messi

– Jeg synes personlig at jeg gjorde det ganske bra mot ham på deres høyreside, men han scoret to mål så for meg er ikke det godt nok så klart. Hans andre mål var verdensklasse. Du kunne hatt to målvakter der, og den ville ikke blitt reddet, men det er slikt han kan gjøre.

– Sånn er Messi. Han har gjort det i mange år nå. Han er en spiller i verdensklasse, og oppfører seg som en spiller i verdensklasse.

Liverpool har kamp igjen allerede lørdag kveld. Da er Newcastle motstander, i en kamp de helrøde ikke kan tape dersom de fortsatt skal drømme om ligamesterskap.

– Vi kan ikke ha noen «hangover». Newcastle får vår fulle konsentrasjon nå. Vi nærmer oss slutten av sesongen, men vi har tre, og forhåpentligvis fire kamper igjen. Vi må gå tøft inn mot Newcastle først, og kroppene må være klare, for vi kan ikke ta foten av gasspedalen. Vi må ha tre poeng og presse City hele veien.

Newcastle - Liverpool spilles lørdag kl. 20.45 og sendes på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]