Spansk presse:Alberto Moreno har funnet seg ny klubb

Venstrebacken returnerer til hjemlandet, og skal være klar for Villarreal.

25. jun 2019 kl 17.36 Arild Skjæveland

Alberto Moreno har kontrakt med Liverpool ut denne uka. Mandag 1. juli er han fristilt fra kontrakten, og kan gå gratis til en annen klubb.

Nå skal det være klart at Villarreal har vunnet kampen om venstrebackens underskrift, og han skal ha Estadio El Madrigal som hjemmebane neste sesong. Det rapporterer både AS og Marca.

Der vil han få Javier Calleja som manager, og blir lagkamerat med spillere som Santi Cazorla (Arsenal), Vicente Iborra (Leicester) og Ramiro Funes Mori (Everton) med en fortid i Premier League.

Linket til flere klubber

Moreno har blitt linket til klubber som Lazio, Roma, Sevilla og Real Betis, men ender altså opp hos Villarreal. Gultrøyene endte på 14. plass i La Liga forrige sesong. Liverpool møtte laget, som kalles «El Submarino Amarillo» (The Yellow Submarine, på grunn av sine gule trøyer), i semifinalen på vei til Europa League-finalen i 2016.

Ifølge Marca vil 26-åringen presenteres neste mandag. Papirarbeidet skal allerede være klart, ifølge avisen.

Liverpool betalte 12 millioner pund for spanjolen da han kom fra Sevilla i 2014. Det er kontrakten han signerte den gang som nå går ut. Det har lenge vært klart at avtalen ikke ville bli fornyes.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]