ÉN RETWEET:  Det var alt som skulle til for at det skulle ta av på Twitter.

Det skulle ikke mye til for å starte sommerens villeste overgangsrykte

En retweet fra The Times-journalisten Paul Joyce var nok.

På en tilsynelatende rolig lørdagskveld der videoer fra finalen i Madrid to uker tidligere dominerte Twitter-feeden, kom det plutselig en retweet fra The Times-journalist Paul Joyce.

Joyce er kjent som en av de mest troverdige når det kommer til hva som foregår rundt Liverpool FC - og en retweet fra ham var nok til at det tok helt av på ryktebørsen..

Videoen han retwitret var av Kylian Mbappé i USA, der han møtte LeBron James.

Medeier i Liverpool

Den store basketballstjernen var ikledd en rød caps med Liverpools logo. 34-åringen er som kjent medeier i Liverpool FC, og skal eie to prosent etter å ha kjøpt seg inn i april 2011. Investeringen hans på 6,5 millioner dollar skal allerede ha doblet seg mange ganger siden den gang. Han var aktiv på Twitter under og etter Champions League-finalen, og har tidligere besøkt Anfield.

Retweeten til Joyce gjorde at det dukket opp flere tidligere bilder og videoer fra møtene med Paris Saint-Germain tidligere denne sesongen, der Jürgen Klopp ser ut til å gi det franske stjerneskuddet en papirlapp.

En annen video der Klopp uttaler at han «elsker» spilleren.

Sjansene for at Liverpool kommer til å kjøpe 20-åringen som ble solgt til PSG for 166 millioner pund for to år siden er minimale. Går han noe sted, blir det nok Real Madrid - men det er lov å drømme.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
21.07.2019 kl 08:22

– Jeg kan ikke nekte på at jeg hadde en rimelig god sesong

Virgil van Dijk om sjansen til å vinne Ballon d'Or.

+
21.07.2019 kl 07:06

Ingen grunn til bekymring over Oxlade-Chamberlains fravær

Fire spillere var utelatt fra treningen i Boston.

+
20.07.2019 kl 19:33

Se den åpne treningen i Boston

Liverpool er nå i Boston.

+
20.07.2019 kl 17:39

«Peter Parker» kan bli hans nye kallenavn etter ferien

Andy Robertson kunne gå inn i sommeren med følelsen av å være en superhelt, men avslutningen ble litt for likt opphavet til Spiderman.

+