– Følelsen er langt bedre enn jeg kunne forestilt meg

Andy Robertson er sulten på mer suksess etter å ha løftet Champions League-trofeet.

7. jun 2019 kl 17.42 Arve Vassbotten

– Vi trodde vi visste hvordan det ville føles å vinne Champions League, men etter å ha faktisk vunnet den, er følelsen langt bedre enn jeg noen gang kunne forestilt meg, sier Andy Robertson til Daily Record.

– Den siste uka har vært veldig emosjonell. Jeg var utrolig høyt oppe lørdag og søndag, det var overveldende. Men de siste dagene har jeg fokusert på lørdagens kamp.

Vil kopiere følelsen

TILBAKE PÅ JOBB:
TILBAKE PÅ JOBB:  Andy Robertson på landslagsoppdrag.

Nå er målet for kapteinen å lede Skottland deres første store turneringen på 21 år. Første hinder på veien er Kypros på lørdag.

– Vi ønsker å gi denne nasjonen suksess. Med en gang man får en opplevelse med trofeer og komme langt i europeiske turneringer med klubben, ønsker man å kopiere det for landet.

– Når jeg nå sitter her under kvalifiseringen, kan jeg si at det ville vært en veldig stolt øyeblikk og helt der oppe med mine største prestasjoner. Men jeg er i en bedre posisjon til å svare på det når det forhåpentligvis har skjedd. Akkurat nå kan jeg bare holde på den tanken for å hjelpe oss med å nå målet, sier Robertson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]