Håper på en avklaring innen utgangen av neste uke

Allsidig 19-åring er fortsatt under kontrakt med Liverpool, men ønsker seg bort.

22. jun 2019 kl 17.50 Einar Kvande

Rafael Camacho takket nei til en ny kontrakt med Liverpool tidligere i år, og nå håper portugiserens representanter på en avklaring av tenåringens fotballfremtid innen utgangen av neste uke, skriver Liverpool Echo.

Liverpool FC har satt en prislapp på 10 millioner pund på den portugisiske ungdomslandslagsspilleren som har mindre enn ett år igjen av sin kontrakt på Anfield. Både Wolverhampton og Sporting Lisboa har vist interesse for 19-åringen.

Camacho fikk sin førstelagsdebut i 2-1 tapet for Wolves i FA-cupen i januar, da han spilte høyreback i fraværet til Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez. Portugiseren debuterte senere i Premier League i samme posisjon, da han fikk et innhopp på overtid i 4-3 seieren over Crystal Palace senere samme måned.

Selv har imidlertid Camacho gitt klart uttrykk for at han ønsker å spille lenger frem på banen.

Retur til Portugal?

– Sporting er i en veldig god posisjon. Vi får se hva som skjer i neste uke. Det er uttalt interesse, men han har kontrakt med Liverpool, siteres Rafael Camachos far, Euclides Camacho av portugisiske Record.

– De har snakket med Liverpool, og klubben har også noe de skulle ha sagt. La oss se om vi kan få dette avgjort innen utgangen av neste uke, legger Camacho senior til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]