ÆRES AV HJEMBYEN:  Sunderland er stolte av hva Jordan Henderson har oppnådd også som Liverpool-kaptein.

Henderson æres i hjembyen

– En av byens største, er betegnelsen som brukes om Jordan Henderson etter Champions League-triumfen.

Som de fleste som har sett Netflix-dokumentaren «Sunderland 'Til I Die» eller som har fulgt med på tabellene nedover i ligasystemet de siste sesongene har fått med seg, har det ikke vært så mye å glede seg over fotballmessig i Sunderland de siste årene. 

Men 1. juni fikk også byen Sunderland en opptur, da Jordan Henderson kunne løfte Champions League-trofeet for Liverpool.

Så stolte er de blitt av sitt bysbarn at byrådet nå vil gi Henderson utmerkelsen «Freedom of the City» og en ambassadør-rolle. 

– Vi er veldig fornøyd med å kunne si at Jordan har sagt at han stolt vil akseptere prisen i framtiden. Jordan har naturlig nok fokus på det han vil oppnå på fotballbanen akkurat nå, og vi vil nok ære han som en av byens største om noen år istedenfor i løpet av de neste par sesongene.

– I mellomtiden er vi glade for å kunne offentliggjøre at Jordan har sagt ja til å bli ambassadør for Sunderland by, en rolle han er ekstremt kvalifisert til, sier Michael Mordey i byrådet ifølge Daily Mail.

Henderson kom til Anfield i juni 2011 etter å ha gjort fem mål på 79 kamper for Sunderland. Han gikk før det gradene i Sunderland, etter at han sluttet seg til klubben som 7-åring.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+