ÆRES AV HJEMBYEN:  Sunderland er stolte av hva Jordan Henderson har oppnådd også som Liverpool-kaptein.

Henderson æres i hjembyen

– En av byens største, er betegnelsen som brukes om Jordan Henderson etter Champions League-triumfen.

Som de fleste som har sett Netflix-dokumentaren «Sunderland 'Til I Die» eller som har fulgt med på tabellene nedover i ligasystemet de siste sesongene har fått med seg, har det ikke vært så mye å glede seg over fotballmessig i Sunderland de siste årene. 

Men 1. juni fikk også byen Sunderland en opptur, da Jordan Henderson kunne løfte Champions League-trofeet for Liverpool.

Så stolte er de blitt av sitt bysbarn at byrådet nå vil gi Henderson utmerkelsen «Freedom of the City» og en ambassadør-rolle. 

– Vi er veldig fornøyd med å kunne si at Jordan har sagt at han stolt vil akseptere prisen i framtiden. Jordan har naturlig nok fokus på det han vil oppnå på fotballbanen akkurat nå, og vi vil nok ære han som en av byens største om noen år istedenfor i løpet av de neste par sesongene.

– I mellomtiden er vi glade for å kunne offentliggjøre at Jordan har sagt ja til å bli ambassadør for Sunderland by, en rolle han er ekstremt kvalifisert til, sier Michael Mordey i byrådet ifølge Daily Mail.

Henderson kom til Anfield i juni 2011 etter å ha gjort fem mål på 79 kamper for Sunderland. Han gikk før det gradene i Sunderland, etter at han sluttet seg til klubben som 7-åring.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
20.07.2019 kl 17:39

«Peter Parker» kan bli hans nye kallenavn etter ferien

Andy Robertson kunne gå inn i sommeren med følelsen av å være en superhelt, men avslutningen ble litt for likt opphavet til Spiderman.

+
20.07.2019 kl 14:52

Clyne mulig erstatter for Wan-Bissaka

Skal ha vært samtaler mellom klubbene.

+
20.07.2019 kl 10:26

Henderson ga bort straffen til Brewster

Kapteinen viser at han har tro på Rhian Brewster, og unggutten nølte ikke da han fikk sjansen.

+
20.07.2019 kl 07:42

– Jeg liker ikke det jeg ser, men jeg kjenner grunnen til det

Jürgen Klopp mener mangel på organisering var hovedproblemet for Liverpool mot Borussia Dortmund.

+