Avgi din stemmeHva synes du var årets mål?

Denne sesongen er det flere verdige kandidater. Se dem her.

7. jun 2019 kl 12.02 Arild Skjæveland

Liverpool scoret 115 mål denne sesongen, med 15 forskjellige målscorere i tillegg til tre selvmål. Det er ikke lett å skulle plukke ut hvilket som er best - så derfor skal vi la leserne ta seg av den jobben.

Hva synes du var årets Liverpool-scoring?

Se alle ligamålene øverst i saken - og Champions League-scoringene lenger nede.

De nominerte

1. Firmino mot Manchester City

Liverpool starter angrepet bak, og involverer en rekke spillere med Citys spillere løpende mellom. Back slår til back, innom midtbanen, før Alexander-Arnold lurer bort Sané og bruker venstrefoten (!) på å finne Robertson som kommer stormende på bakre stolpe. Han slår inn igjen foran mål der Roberto Firmino stupheader inn.

2. Salah mot Chelsea

Like etter at Liverpool har tatt ledelsen, kliner Mohamed Salah til med strak vrist. Ballen går forbi Chelseas målvakt og bort i hjørnet foran The Kop. En rakett!

3. Sturridge mot Chelsea

Vi nærmer oss overtid på Stamford Bridge, og Liverpool er i ferd med å gå på sesongens første ligatap. Daniel Sturridge vil det annerledes mot gamleklubben. Fra veldig langt hold banker han til, og skrur ballen helt opp i lengste hjørnet.

4. Mané mot Watford

Trent Alexander-Arnold slår et innlegg, og Sadio ser ut til å ha rotet bort muligheten med et svakt touch. Med fantastisk improvisasjon hælsparker han ballen ned i bakken og over Watfords målvakt som ikke helt ser ut til å få med seg hva som skjer.

5. Salah mot Southampton

Liverpool trenger desperat å vinne kampen, og vi går inn i de ti siste minuttene av kampen på stillingen 1-1. Southampton er oppe og angriper, men et skuddforsøk blir blokkert, og Mohamed Salah løper over hele banen før han avslutter glimrende borte i høyre hjørnet.

6. Firmino mot Arsenal

Får ballen på 45 meter og danser først til høyre forbi Mustafi, deretter til venstre forbi Sokratis før Torreira kommer skliende og ikke får gjort noe som helst. Når uruguayaneren ligger på bakken setter han ballen sikkert i mål. En flott soloscoring.

7. Mané sitt første mot Bayern München

Virgil van Dijk slår en praktfull langpasning mot Sadio Mané på løp. Med sin førstetouch tar han ballen strålende ned, og vender bort både forsvarer og en utrusende Manuel Neuer. Så chipper han ballen elegant bort i lengste hjørne.

8. Mané sin andre mot Bayern München

Liverpool leder 2-1, og Bayern trenger to mål for å ta seg til kvartfinale. Det får de aldri. Mohamed Salah får ballen inne i feltet og slår et nydelig innlegg med utsiden av foten mot Mané inne i boksen. Han stuper inn 3-1.

9. Origis andre mot Barcelona

Trent Alexander-Arnold vinner en corner, og later som han skal overlate det til Xherdan Shaqiri, før han ser at Barcelona sover, og bruker bruker tid på å organisere seg inne i feltet. Han slår inn en ball som tar alle på senga, og Divock Origi banker ballen opp i lengste hjørne med en avslutning som er alt annet enn enkel.

10. Origi mot Tottenham

Trolig den som har ført til de villeste jubelscenene der ute. Liverpool er oppe på en corner i Champions League-finalen. Son header ut, Van Dijk går i duellen med Vertonghen, og ballen faller ned til Joel Matip. Han gir den videre til Origi ute til venstre i boksen. Belgieren bruker ett touch på å legge til rette, før han banker ballen helt inne ved stolperota bak Hugo Lloris.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]