PÅ MELWOOD:  Naby Keita er fortsatt på Melwood der han jobber for å bli skadefri.

Keita sikter seg inn på privatlandskamp mot Salah og Egypt

Guineas landslagssjef sier at han har lagt press på Liverpool.

Afrikamesterskapet sparkes i gang med vertsnasjonen Egypt mot Zimbabwe fredag 21. juni. Da Naby Keita skadet seg borte mot Barcelona 1. mai, var de første prognosene at han hadde en adductorskade som gjorde at han ville miste de neste to månedene.

Det ville gjort at han mistet mesterskapet, der Guinea er kvalifisert og møter Madagaskar til første gruppespillkamp 22. juni.

Det aksepterte ikke Guineas landslagssjef Paul Put, som insisterte på at spilleren skulle besøke en spesialist i Sveits.

Mot klubbens vilje?

Keita var med på treningsleiren i Marbella før Champions League-finalen, og trente alternativt. Han tok del i jubelscenene ute på Wanda Metropolitano etter at troféet ble vunnet, og er fortsatt på Melwood hvor han jobber for å bli frisk igjen.

Foot 224 har lagt ut en videosnutt av Keita i styrkerommet, der han jobber for å bli klar.

Det er et nettsted som dekker guineisk fotball tett, og det hevder at Keita har siktet seg inn på treningskampen mot Mohamed Salah og Egypt 16. juni for å vise at han er spilleklar til turneringen.

– Han forlater Liverpool etter trening på morgenen, og kommer mandag kveld. Jeg har satt mye press på Liverpool for å sende ham så snart som mulig. Jeg har sagt at dersom Naby ikke kommer nå, så vil det bli vanskelig å ta ham med i troppen for AFCON. Han har sagt at han vil spille mot Egypt, sier belgierne som er Guineas landslagssjef ifølge Foot 224.

Keita har hatt sine skadeproblemer denne sesongen, og var bare involvert i 33 kamper i sin første sesong på Anfield. Kommentarene om at han legger press på Liverpool kan tolkes som at det er mot Liverpools vilje at han skal delta i mesterskapet allerede nå.

Det er TV 2 som har rettighetene til å vise Afrikamesterskapet - men hvilke kamper som sendes og på hvilken kanal er ikke offentliggjort enda.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
18.06.2019 kl 08:12

– Han skremmer kanskje motstanderne

Alisson Becker forteller om sin første sesong i Liverpool, hvor han gir Virgil van Dijk mye skryt.

+
18.06.2019 kl 06:15

Mistet kapteinsbindet på landslaget

Joe Gomez har mistet kapteinsbindet for England U21.

+
17.06.2019 kl 21:43

Gerrard vil ikke nøye seg med Ojo

Tirsdag er det ventet at Sheyi Ojo blir klar for Rangers, men Steven Gerrard står også først i køen for å sikre en annen Liverpool-spiller.

+
17.06.2019 kl 18:08

Fra Liverpool-speider til manager på to år

Jonathan Woodgate har fått en kometkarriere etter at han forlot Liverpool.

+