NY SKADE:  Keita hadde nettopp kommet tilbake fra skadene han pådro seg mot Barcelona. Nå er han skadet på nytt.

Ny skade på Keita

Naby Keita går glipp av Guineas siste gruppespillkamp av årets Afrikamesterskap på grunn av skade.

Det er guineanske Foot 224 som melder at Naby Keita har pådratt seg skader i både legg og lår etter kampen mot Nigeria på onsdag. Han gjennomgikk undersøkelser på torsdag, og har brukt fredagen sammen med fyseoterapeutene til Guinea. 

Keita gikk derfor glipp av Guinea sin trening på fredag, og vil heller ikke bli klar til den avgjørende gruppespillkampen mot Burundi på søndag.

La press på Liverpool

Keita pådro seg en skade i kampen mot Barcelona 1. mai, og var ute resten av Liverpools sesong. Først ble det meldt at han kom til å være ute i to måneder med en alvorlig adductor-skade, der muskelen var avrevet. 

Guineas manager, Paul Put, la likevel press på Liverpool i håp om at de skulle la spilleren bli med landslaget tidlig nok til at han kunne ta del i Afrikamesterskapet. 

– Jeg la mye press på Liverpool for at de skulle sende han med landslaget så raskt som mulig. Til slutt sa jeg at dersom Naby ikke kommer nå, så vil det være vanskelig å inkludere ham i troppen for Afrikamesterskapet, sa Put tidligere denne måneden ifølge Liverpool Echo.

Keita startet på benken i åpningskampen av mesterskapet, men kom inn den siste halvtimen av kampen mot Madagaskar, som endte 2-2. Mot Nigeria måtte Keita forlate banen etter 71 minutter, og skal nå være uaktuell til kampen mot Burundi på grunn av skadene han pådro seg i den kampen.

Det er foreløpig uvisst hvor lenge Keita kommer til å være skadet. Afrikamesterskapet kan uansett være over for Keita og Guinea, dersom søndagens resultater ikke går deres vei.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.08.2019 kl 22:09

Bekreftet: Coutinho lånes ut til Bayern

Klubbene har bekreftet at brasilianeren skal spille i Bundesliga denne sesongen.

+
16.08.2019 kl 20:45

Alisson er ikke med i Brasil-troppen

Men hovedpersonen selv sier at han er på bedringens vei.

+
16.08.2019 kl 18:30

Coutinho er på vei til tysk fotball

Brasilianeren skulle egentlig ha vært i troppen for Barcelonas ligaåpning fredag kveld.

+
16.08.2019 kl 18:18

Helt tilfreds med Oxlade-Chamberlains omgang

Midtbanespilleren fikk sin første start på 477 (!) dager.

+