CUPKJÆRLIGHET:  Divock Origi kunne ikke hatt en bedre avslutning på sesongen enn han fikk med Champions League-trofeet i sine armer.

– Selger ikke Origi i sommer

Liverpool vil ikke selge Divock Origi, og risikerer heller at han kan forsvinner gratis om et år.

Divock Origi scoret seg uten tvil inn i mange Liverpool-fans hjerter etter innsatsen på slutten av denne sesongen, med avgjørende scoringer mot Newcastle, Barcelona og i Champions League-finalen mot Tottenham. 

Melissa Reddy i ESPN skriver nå at Liverpool ikke vil selge belgieren i sommerens overgangsvindu, selv om de da risikerer at han forsvinner gratis neste sommer. 

Belgieren har bare ett år igjen på sin kontrakt med klubben, men det pågår nå diskusjoner med hans representanter om å forlenge avtalen.

Handler ikke om penger

Ifølge Reddys kilder er alle parter komfortable med situasjonen. Origi vil gjerne fortsette å spille for klubben neste sesong, og klubben har da til januar med å overtale ham om å bli værende.

ET SKUDD FOR EVIGHETEN:  Divock Origi vil for alltid stå i historiebøkene etter 2-0-målet mot Tottenham i Madrid.

ESPN-journalisten mener også at det i 24-åringens tilfelle ikke handler om at han ønsker å presse opp lønnen mest mulig, eller vente ut kontrakten for å få mest mulig i egen lomme neste sommer.

«Han har aldri presset klubben til å tilby ham en forbedret kontrakt, og setter spilletid, erfaring og stabilitet utenfor banen høyere enn balansen på bankkontoen», skriver Reddy.

Liverpool skal allerede ha tjent tilbake mer enn halvparten av det han kostet da han kom fra Lille i 2014. Origi kostet da 10 millioner pund, og Wolfsburg betalte hele 6 millioner for å låne han i 2017/2018-sesongen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
20.07.2019 kl 17:39

«Peter Parker» kan bli hans nye kallenavn etter ferien

Andy Robertson kunne gå inn i sommeren med følelsen av å være en superhelt, men avslutningen ble litt for likt opphavet til Spiderman.

+
20.07.2019 kl 14:52

Clyne mulig erstatter for Wan-Bissaka

Skal ha vært samtaler mellom klubbene.

+
20.07.2019 kl 10:26

Henderson ga bort straffen til Brewster

Kapteinen viser at han har tro på Rhian Brewster, og unggutten nølte ikke da han fikk sjansen.

+
20.07.2019 kl 07:42

– Jeg liker ikke det jeg ser, men jeg kjenner grunnen til det

Jürgen Klopp mener mangel på organisering var hovedproblemet for Liverpool mot Borussia Dortmund.

+