LIVERPOOL-SUPPORTER:  Sheffield United-midtstopper Jack O'Connell i duell med nåværende Liverpool-spiller Xherdan Shaqiri sommeren 2017.

Sheffield Uniteds midtstopper er enorm Liverpool-supporter

Jack O’Connell ser frem til å møte favorittklubben kommende sesong.

25-åringen spilte en viktig rolle i forsvaret til Sheffield United som rykket direkte opp til Premier League forrige sesong.

Han legger på ingen måte skjul på kjærligheten han føler for Liverpool.

– Hele familien min er Liverpool-supportere så vi kunne ikke vente med å finne ut når vi spiller mot Liverpool, og å møte dem på 1. nyttårsdag vil bli et spesielt øyeblikk for meg og min familie, sier O’Connell til skysports.com.

Så finalen i Madrid

Liverpool vant som kjent Champions League-finalen mot Tottenham i Madrid. Sheffield United-midtstopperen var på tribunen og fulgte det hele – som supporter og motstander.

– Jeg er en stor Liverpool-fan og dro på Champions League-finalen i Madrid - men jeg klarte ikke helt å nyte kampen siden jeg endte opp med å analysere laget som en motstander neste sesong, sier O’Connell.

Sheffield United overrasket mange gjennom opprykket fra Championship. Nå må de røde og hvite igjen overraske ekspertene hvis de skal overleve i Premier League.

– Jeg tenker at å holde seg oppe er hovedprioriteten, men da jeg så Jordan Henderson løfte troféet fikk jeg gåsehud, og jeg ville elsket om det var meg en dag, sier midtstopperen.

O’Connell er født og oppvokst i Liverpool, og innrømmer at han skulle hatt problemer med å avslå et tilbud fra de røde fra Merseyside.

– Åpenbart er jeg fornøyd i Sheffield United. Jeg har akkurat signert en ny kontrakt og jeg har aldri tenkt på å dra herfra, men drømmen min som barn var å spille for Liverpool, så hvis de skulle kommet og banket på, selv om det er utenkelig, ville det blitt vanskelig for meg å si nei, sier han.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.08.2019 kl 20:25

– Jeg var imponert over hvor gode vi var

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med prestasjonen på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 18:35

VAR-drama da Manchester City avga poeng på hjemmebane

Liverpool overnatter på tabelltoppen, og blir der minst frem til mandag kl. 23.00.

+
17.08.2019 kl 17:28

– Forsvaret må ta sin del av skylden for tabben

Jürgen Klopp sine tanker etter seieren på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 16:18

Mané var banens klart beste spiller da Liverpool kom fra St. Mary's med tre poeng

Vår spillerbørs etter 2-1 seieren på St. Mary's.

+