Sheffield Uniteds midtstopper er enorm Liverpool-supporter

Jack O’Connell ser frem til å møte favorittklubben kommende sesong.

21. jun 2019 kl 20.20 Hans Christian Boge-Fredriksen

25-åringen spilte en viktig rolle i forsvaret til Sheffield United som rykket direkte opp til Premier League forrige sesong.

Han legger på ingen måte skjul på kjærligheten han føler for Liverpool.

– Hele familien min er Liverpool-supportere så vi kunne ikke vente med å finne ut når vi spiller mot Liverpool, og å møte dem på 1. nyttårsdag vil bli et spesielt øyeblikk for meg og min familie, sier O’Connell til skysports.com.

Så finalen i Madrid

Liverpool vant som kjent Champions League-finalen mot Tottenham i Madrid. Sheffield United-midtstopperen var på tribunen og fulgte det hele – som supporter og motstander.

– Jeg er en stor Liverpool-fan og dro på Champions League-finalen i Madrid - men jeg klarte ikke helt å nyte kampen siden jeg endte opp med å analysere laget som en motstander neste sesong, sier O’Connell.

Sheffield United overrasket mange gjennom opprykket fra Championship. Nå må de røde og hvite igjen overraske ekspertene hvis de skal overleve i Premier League.

– Jeg tenker at å holde seg oppe er hovedprioriteten, men da jeg så Jordan Henderson løfte troféet fikk jeg gåsehud, og jeg ville elsket om det var meg en dag, sier midtstopperen.

O’Connell er født og oppvokst i Liverpool, og innrømmer at han skulle hatt problemer med å avslå et tilbud fra de røde fra Merseyside.

– Åpenbart er jeg fornøyd i Sheffield United. Jeg har akkurat signert en ny kontrakt og jeg har aldri tenkt på å dra herfra, men drømmen min som barn var å spille for Liverpool, så hvis de skulle kommet og banket på, selv om det er utenkelig, ville det blitt vanskelig for meg å si nei, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]