Keepertreneren på landslaget:– Tiden er inne for at Simon bør dra

Men han mener at Mignolet har fått et løft etter at Alisson kom til Anfield.

6. jun 2019 kl 23.01 Arild Skjæveland

Simon Mignolet ønsket i utgangspunktet å bytte klubb i fjor sommer da Alisson Becker ble kjøpt, etter at han hadde mistet keeperplassen til Loris Karius.

Men det var Karius og Danny Ward som fikk gå, og 31-åringen måtte finne seg i å sitte på benken. Det ble med to kamper denne sesongen, én i ligacupen og én i FA cupen.

Nå er Mignolet på landslagssamling og forbereder seg til EM-kvalifiseringskamper mot Kasakhstan og Skottland. Der har hans keepertrener på landslaget uttalt seg.

– Jeg har mye respekt for Simon. Han er en skikkelig proff, og det er få andre som kan gi hele livet for jobben sin. Det er det han gjør, sier Erwin Lemmens til La Libre.

– Tiden er inne for å dra

Lemmens mener at Mignolet har fått et løft av å jobbe med Alisson Becker.

– Han ble revitalisert av ankomsten til Alisson. Han er en av beste målvaktene i verden. Karius var ikke bedre enn Simon for et år siden, og det var ikke fortjent at han skulle ha en svakere keeper foran seg i køen. Jeg støttet Simon mye i VM. Det å være tilstede i turneringen gjorde ham godt.

Den pensjonerte Racing Santander-keeperen mener at Mignolet nå må finne seg en ny klubb, etter å ha spilt for Liverpool siden 2013.

– Tiden er inne for å dra. Jeg er sikker på at han vil finne en god klubb. Han må få tilbake presset med å spille, sier keepertreneren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]