TAPTE:  Harry Wilson og Wales gikk på et surt tap i Ungarn. (Her fra lørdagens kamp i Kroatia.)

Tung kveld for de røde landslagsspillerne

Men nå kan de nyte drøyt tre uker med sommerferie.

Fem Liverpool-spillere var aktuelle til tirsdagens landskamper, men kun to fikk spilletid. Begge tapte.

Byttet inn uten resultat

Etter et knepent tap mot Kroatia i helga hadde Wales og Harry Wilson muligheten til å henge seg på i toppsjiktet av gruppe E i EM-kvaliken. Bortekampen mot Ungarn ble imidlertid for tøff.

Wilson, som startet sist, var blant fem endringer i startelleveren og satt på benken fra start. Han kom innpå med friske bein for David Brooks etter 73 minutter, men i det 81. minutt avgjorde Ungarn kampen. Máté Pátkai ble matchvinner med 1–0 og sendte ungarerne til topps i gruppa.

Skadet kaptein – duo på benken

Samtidig fikk Skottland det svært tøft uten kaptein Andy Robertson i Belgia. Liverpool-backen var ikke med i kamptroppen på grunn av en hamstringskade, og fikk se Belgia vinne komfortabelt 3–0 fra sidelinjen.

Romelu Lukaku (2) og Kevin De Bruyne scoret målene. Divock Origi og Simon Mignolet varmet benken gjennom samfulle minutter i Brussel.

Resultatet gjør at Belgia topper gruppe I med full pott på fire kamper, tre poeng foran Russland. Skottland, som vant over Kypros i helga, står i likhet med Kasakhstan med seks poeng, men har tre mål svakere målforskjell.

Én omgang og tap for Dejan

Den siste kampen med en Liverpool-spiller involvert tirsdag kveld, var Dejan Lovren i Kroatias privatlandskamp mot Tunisia.

Midtstopperen spilte 1. omgang og ble byttet ut i pausen. Da ledet Tunisia 1–0, og etter en rask utlikning i 2. omgang vant tunisierne til slutt 2–1 etter et straffemål.

Nå får kvintetten noen etterlengtede og velfortjente friuker etter den lange sesongen, og skal lade opp til starten på pre-season 6. juli. Så gjenstår det samtidig å se hvor alvorlig skaden til Robertson er. 

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.08.2019 kl 22:09

Bekreftet: Coutinho lånes ut til Bayern

Klubbene har bekreftet at brasilianeren skal spille i Bundesliga denne sesongen.

+
16.08.2019 kl 20:45

Alisson er ikke med i Brasil-troppen

Men hovedpersonen selv sier at han er på bedringens vei.

+
16.08.2019 kl 18:30

Coutinho er på vei til tysk fotball

Brasilianeren skulle egentlig ha vært i troppen for Barcelonas ligaåpning fredag kveld.

+
16.08.2019 kl 18:18

Helt tilfreds med Oxlade-Chamberlains omgang

Midtbanespilleren fikk sin første start på 477 (!) dager.

+