– Det blir ganske likt

Klopp bekrefter at Lovren skal spille mot Bradford.

13. jul 2019 kl 17.41 Marius Rabben

Søndag ettermiddag spiller Liverpool sommerens andre treningskamp, borte mot Bradford City, som er siste gjennomkjøring før USA-turen.

Naturlig nok kommer ikke Virgil van Dijk, Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold og Gini Wijnaldum, som returnerte fra ferie i dag, til å bli involvert, men det gjør Dejan Lovren.

– Dejan vil være tilbake, forteller Jürgen Klopp til klubbens nettside.

Kroaten var tilbake fra ferien før Tranmere-kampen, men skulle heller trene enn å spille på Prenton Park.

– Med ham handlet det om det samme som vi nå gjør med gutta som kom tilbake i dag. Men han skal selvfølgelig spille i morgen, sier Klopp.

Fokus på rytme

På torsdag byttet manageren samtlige elleve i pausen og stilte følgelig med to forskjellige startellevere. Han tror det blir mye av det samme igjen.

– Jeg tror ikke det blir store endringer; vi kan ikke gjøre mye annerledes, men vi skal heller ikke det.

– Kanskje det blir veldig like lagoppstillinger som får spille sammen fordi det så bra ut sist, så hvorfor ikke? Få inn litt rytme og sånne ting, forklarer tyskeren.

– Vi må vente og se hvem som kan og ikke kan spille. Det blir ganske likt, og forhåpentligvis også like bra fotball, for jeg likte det godt sist.

– For å være den første kampen, var jeg veldig imponert. Nå må vi vise at vi kan gjøre det igjen og igjen. Forhåpentligvis klarer guttene det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]