Gerrard roser Ojo etter drømmedebuten

Utlånte Sheyi Ojo scoret i sin første tellende Rangers-kamp.

10. jul 2019 kl 00.16 Hans Christian Boge-Fredriksen

Steven Gerrard ledet Rangers til 4-0 seier i den første Europa League-kvaliken mot St. Josephs, i en kamp Liverpool-utlånte Ojo fikk sin debut i Rangers-drakten etter at han ankom på lån tidligere i sommer.

Etter kampen var Gerrard lite beskjeden i uttalelsene om debutanten.

– Sheyi har alle egenskapene, så hvis det ikke funker er det på grunn av Sheyi. Han har alt inne – han er rask, han er sterkt, han er kraftig, og han tar inn informasjon, sier Gerrard ifølge Liverpool Echo.

– Fra en managers ståsted vet du at han forstår den taktiske informasjonen, du kan se han jobbe hjemover og tar en taktisk felling og det gule kortet.

Må bygge på grunnlaget

Ojo scoret Rangers andre mål i kampen da han plasserte ballen elegant nede i hjørnet. Med storseieren på bortebane har den skotske klubben avansementet langt nede i lommen før returen på Ibrox neste torsdag.

For Ojo sin del mener Gerrard at han nå må bygge på det grunnlaget han har fått nå i starten.

– Han vet at han må få dette til å funke. Han er fornøyd med å være her, han har satt seg fint til rette og fansen er fornøyde med han. Nå må han bygge på det, sier Liverpool-legenden.

– Mot slutten av kampen kunne jeg se at han sakket litt av. Jeg vil at han skal nådeløs fra start til slutt, og han vil få kampene han vil ha og det vil tilfredsstille alle.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]