SMØRER MASKINERIET:  Jürgen Klopp virker mer opptatt av å foredle spillerne han har enn å kjøpe nye denne sommeren.

Klopp antyder én ny signering

– Vi kan ikke bruke like mye hvert eneste år, sier Jürgen Klopp, men legger til at det er en posisjon der det kan komme ny spiller.

Fra treningsleiren i Indiana har Jürgen Klopp, nok en gang, fått spørsmål om hva som vil skje på overgangsmarkedet for Liverpool denne sommeren. 

– Vi er ganske avslappet i forhold til det, og vil se hva som skjer.

– Som jeg har sagt før, så vil ikke dette blir det største overgangsvinduet i Liverpools historie, jeg vil påstå at vi har investert mye i laget de siste to årene. Vi kan ikke bruke like mye hvert eneste år, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

Så langt er det bare 17 år gamle Sepp van den Berg fra PEC Zwolle som er kjøpt for 1,3 millioner pund, i en avtale som kan vokse til totalt 5 millioner.

– Folk snakker om at man skal bruke summer som 300 millioner pund eller 200 millioner pund. Det er kanskje bare to klubber i verden som kan gjøre det, akkurat nå ser det ut som det er Barcelona og Real Madrid, og i tillegg kan Man City og PSG gjøre det hvert eneste år.

– Har løsninger for alle situasjoner

– Men vi har det bra. Jeg er fornøyd med laget. Vi må se om vi finner kanskje en posisjon der vi må forsøke å finner noe, men det er ikke noe press på det. Vi har løsninger for alle situasjoner.

– Har vi den løsningen som alle utenfra vil være hundre prosent fornøyd med? Det tror jeg ikke, fordi folk ønsker verdensklasse her, verdensklasse der og at han på benken også må være verdensklasse. Det er ikke så enkelt. Men vi jobber med det.

Så langt i overgangsvinduet har Daniel Sturridge og Alberto Moreno blitt frigitt. I tillegg er overgangen for Danny Ings til Southampton blitt fullført, og Rafael Camacho har forlatt klubben til fordel for Sporting Lisboa.

– Vi er også avslappet på om noen skal dra.

– De unge guttene er her og setter veldig pis på å jobbe med oss. Og vi skal heller ikke glemme at Naby Keita og Xherdan Shaqiri er skadet. Spillere vil komme tilbake.

– Jeg ser virkelig fram til denne sesongen, det vil være veldig spennende, sier Klopp.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+