SMØRER MASKINERIET:  Jürgen Klopp virker mer opptatt av å foredle spillerne han har enn å kjøpe nye denne sommeren.

Klopp antyder én ny signering

– Vi kan ikke bruke like mye hvert eneste år, sier Jürgen Klopp, men legger til at det er en posisjon der det kan komme ny spiller.

Fra treningsleiren i Indiana har Jürgen Klopp, nok en gang, fått spørsmål om hva som vil skje på overgangsmarkedet for Liverpool denne sommeren. 

– Vi er ganske avslappet i forhold til det, og vil se hva som skjer.

– Som jeg har sagt før, så vil ikke dette blir det største overgangsvinduet i Liverpools historie, jeg vil påstå at vi har investert mye i laget de siste to årene. Vi kan ikke bruke like mye hvert eneste år, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

Så langt er det bare 17 år gamle Sepp van den Berg fra PEC Zwolle som er kjøpt for 1,3 millioner pund, i en avtale som kan vokse til totalt 5 millioner.

– Folk snakker om at man skal bruke summer som 300 millioner pund eller 200 millioner pund. Det er kanskje bare to klubber i verden som kan gjøre det, akkurat nå ser det ut som det er Barcelona og Real Madrid, og i tillegg kan Man City og PSG gjøre det hvert eneste år.

– Har løsninger for alle situasjoner

– Men vi har det bra. Jeg er fornøyd med laget. Vi må se om vi finner kanskje en posisjon der vi må forsøke å finner noe, men det er ikke noe press på det. Vi har løsninger for alle situasjoner.

– Har vi den løsningen som alle utenfra vil være hundre prosent fornøyd med? Det tror jeg ikke, fordi folk ønsker verdensklasse her, verdensklasse der og at han på benken også må være verdensklasse. Det er ikke så enkelt. Men vi jobber med det.

Så langt i overgangsvinduet har Daniel Sturridge og Alberto Moreno blitt frigitt. I tillegg er overgangen for Danny Ings til Southampton blitt fullført, og Rafael Camacho har forlatt klubben til fordel for Sporting Lisboa.

– Vi er også avslappet på om noen skal dra.

– De unge guttene er her og setter veldig pis på å jobbe med oss. Og vi skal heller ikke glemme at Naby Keita og Xherdan Shaqiri er skadet. Spillere vil komme tilbake.

– Jeg ser virkelig fram til denne sesongen, det vil være veldig spennende, sier Klopp.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.08.2019 kl 22:09

Bekreftet: Coutinho lånes ut til Bayern

Klubbene har bekreftet at brasilianeren skal spille i Bundesliga denne sesongen.

+
16.08.2019 kl 20:45

Alisson er ikke med i Brasil-troppen

Men hovedpersonen selv sier at han er på bedringens vei.

+
16.08.2019 kl 18:30

Coutinho er på vei til tysk fotball

Brasilianeren skulle egentlig ha vært i troppen for Barcelonas ligaåpning fredag kveld.

+
16.08.2019 kl 18:18

Helt tilfreds med Oxlade-Chamberlains omgang

Midtbanespilleren fikk sin første start på 477 (!) dager.

+