Liverbirds Bergen samlet inn over 50.000 kroner til Liverpool Homeless FC

Strålende innsats fra Liverpool-supporterne i Bergen.

7. jul 2019 kl 17.40 [email protected]

Liverpool Homeless Football Club (LHFC) har vært i drift siden 2007, og handler om mer enn både fotball. Det er et tiltak som skal gi de som har falt utenfor en mulighet til å bygge opp selvtillit, få følelse av å være del av noe, og forbedre sine sosiale ferdigheter og hvordan de har det. Noe positivt i en ellers tøff hverdag.

Bergen Liverbirds besøkte klubben i fjor høst.

– Da Liverbirds Bergen hadde fellestur høsten 2018 mot Fulham hadde leder og nestleder gleden av å treffe ildsjeler fra Liverpool Homeless Football Club. Denne veldedighet organisasjonen hjelper vanskeligstilte i Liverpool. De driver med forebyggende arbeid for mennesker som har kommet litt skeivt ut i livet. Det gjelder mennesker med rusproblemer, og som har kommet på kant med loven, sier Jørn-Erik Heimseter til Liverpool.no

– De har organisert over 20 forskjellige fotball lag som spiller kamper mot likesinnede.

Samlet inn over 50.000 kroner

Etter møtet med LHFC i november, samlet Liverbirds Bergen inn 57.270 kroner til fotballklubben gjennom tippetips og lotteri. Denne sjekken ble overlevert da de igjen besøkte LHFC i mai.

– På fellestur nå mot Wolves 12. mai, så møtte vi Liverpool Homeless FC. Dette skjedde lørdag 11. mai. Alle som var med på turen kunne delta. Her overrakte vi en sjekk på 5000 pund denne dagen, sier Heimseter.

Strålende jobbet, Bergen!

PÅ BESØK:
PÅ BESØK:  Liverbirds Bergen på besøk hos Liverpool Homeless FC.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]