FERDIG:  Olly Dale er ferdig i Liverpool etter ti år i klubben.

Liverpools kommersielle direktør er ferdig i klubben

Etter åtte år i klubben, har Liverpools kommersielle direktør, Olly Dale, bestemt seg for å forlate sin stilling i klubben.

Dale kom til Liverpool fra Fenway Sports Management for åtte år siden, og har spilt en sentral rolle i den omveltningen som har skjedd i klubben de siste årene. Dette melder klubben på sin hjemmeside.

– Har vært uvurderlig

Hans jobb bestod i å utvikle og utvide Liverpools sponsoravtaler, hjelpe til med å lede eventer på Liverpools sesongoppkjørings turnéer og fornye avtaler med partnere klubben har samarbeidet med i flere år.

– Olly har vært en uvurderlig leder for klubben de siste åtte årene, og det er trist å se han forlate klubben. Han har vært sentral i jobben som har skjedd med å transformere det kommersielle i klubben siden han kom, ikke bare ved å øke inntektene til klubben drastisk, men også med å innlede flotte forhold med verdenskjente merker som nå er en del av Liverpool-familien, sier Billy Hogan, den øverste lederen for det kommersielle i Liverpool FC.

Presidenten i Fenway Sports Group, Mike Gordon har også kommet med lovord ovenfor den tidligere kommersielle direktøren i klubben.

– Olly har vært et nøkkelmedlem på den kommersielle siden av klubben siden han kom til FSG i 2011. Hans innsats har ført til stor økning i våre kommersielle inntekter, og det er trist å se han gå. Men jeg er ikke i tvil om at han kommer til å gjøre en fantastisk jobb hvor enn han havner.

Dale, som kom til klubben fra markedsavdelingen til Fenway Sports Group, forteller selv at han er stolt over å ha vært en del av klubbens gjenreisning.

– Det har vært en ære å representere denne flotte klubben gjennom en slik utrolig gjenreising. Klubben har nå blitt en klubb i toppen av europeisk fotball under FSGs ledelse, sier Dale selv.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+