Millar ble matchvinner for U23

Liverpool U23 slo Heart of Midlothian 2-1 i deres tredje treningskamp for sesongen.

18. jul 2019 kl 17.49 Odd Sindre Tonning

Men det var Hearts som fikk den beste starten på kampen, da de tok ledelsen 1-0. Men Jack Bearne viste at han har funnet formen gjennom sommeren, da han utlignet, og med det scoret sitt andre mål på to kamper.

Så ble Luis Longstaff felt av Hearts sin målvakt inne i feltet, og Liverpool fikk straffespark. Det var det Liam Millar som gikk opp for å ta, og kanadieren gjorde ingen feil fra straffemerket. Dermed var snuoperasjonen komplett, og 2-1 skulle også bli sluttresultatet i Liverpool U23s andre treningskamp på sin turné i Skottland.

Williams skadet

Men det var ikke bare positive ting å ta med seg fra torsdagens kamp. 20 minutter ut i oppgjøret måtte midtstopper Rhys Williams av banen med en ankelskade.

– Vi mistet dessverre Rhys Williams etter 20 minutter med en ankelskade. Vi kommer til å undersøke han på fredag, men forhåpentligvis er det ikke noe alvorlig og vi krysser fingrene for at han er OK, sa U23-manager Neil Critchley etter kampen.

Av positive hendelser å ta med seg fra kampen, trekker Critchley frem at Ovie Ejaria fikk spille sin første omgang med fotball for sesongen.

– Vi har hatt et flott opphold her i Skottland, både på og utenfor banen, og spillerne har fått spille en del fotball, noe som er det viktigste i en sesongoppkjøring. Det var også flott for spillerne å spille på Tynecastle, og de leverte en god forestilling.

Liverpool U23s neste kamp er på søndag, da de møter sine Merseyside-naboer, Marine, før de møter Coventry City på onsdag.

Liverpools lag mot Hearts: George, N Williams, Gallacher (Boyes, 63), R Williams (Clayton, 20), Johnston, Chirivella (Ritaccio, 63), Kane, Ejaria (Longstaff, 46), Millar (O'Rourke), Bearne (Varesanovic, 73), Dixon-Bonner (Sharif, 46).

Har du innspill til journalisten?
[email protected]