TV 2-sjef bekrefter tippekamp

En av Liverpools kamper i august og september sto i fare for å ikke bli vist på norske skjermer. Heldigvis viser det seg at frykten var ubegrunnet.

5. jul 2019 kl 14.15 Einar Kvande

Liverpool spiller sju Premier League-kamper i august og september. Allerede da terminlisten kom ble det bekreftet at ligapremieren mellom Liverpool og Norwich fredag 9. august kom til å bli sendt på TV 2 Sport Premium.

I dag kom Sky Sports og BT Sport med sine TV-kamper for august og september, og da ble det klart at ytterligere fem av de seks gjenværende Premier League-kampene til Liverpool kom til å gå på TV 2.

Samtidig ble det klart at Liverpools bortekamp i Southampton lørdag 17. august ikke ville bli sendt på noen av de britiske kanalene, og dermed sto kampen i fare for å ikke bli vist på norske skjermer.

Remi André Taule i TV 2 Sporten kan imidlertid berolige alle Liverpool-supportere. Kampen blir tippekamp på TV 2 Sport Premium.

– Vi har ikke tatt ut tippekampen for den helgen ennå, men etter å ha studert oppsettet for den aktuelle helgen kan jeg her og nå bekrefte at Southampton - Liverpool blir tippekampen hos oss den lørdagen, sier Taule til Liverpool.no.

Disse blir ikke sendt direkte

Dette betyr da at følgende fire kamper ikke kommer til å bli vist direkte på TV 2:

Aston Villa - Bournemouth
Brighton - West Ham
Everton - Watford
Norwich - Newcastle

Dette er nemlig de andre kampene som har avspark klokken 16.00 den lørdagen, og som Southampton - Liverpool da konkurrete med om å bli tippekamp.

Dermed blir samtlige Liverpools Premier League-kamper i august og september sendt direkte på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]