SCORING: Ovie Ejaria var en av målscorerne da Liverpool U23 spilte 3-3 mot Anderlecht U21.

U23 spilte uavgjort i Belgia

Liverpool U23 møtte Anderlecht sitt U21-lag i Belgia, i det som ble en målfest.

28. jul 2019 kl 17.04 Odd Sindre Tonning

På søndag reiste Liverpool U23 til Belgia for å møte Anderlecht U21 i en ny sesongoppkjøringskamp, og for en kamp det ble. Lagene sluttet ikke før det sto 3-3 på måltavlen.

Anderlecht U21, med Craig Bellamy som sin manager, tok en tidlig ledelse etter et straffespark, før Ovie Ejaria utlignet ledelsen.

Dette ble fulgt av nok en scoring for Anderlecht, som gikk opp i 2-1 ledelse, men nok en gang skulle Liverpool utligne ledelsen. Denne gangen var det Tom Clayton som kom høyest etter et frispark, og stanget inn Liverpools andre scoring for kvelden.

Så skulle Liverpool ta ledelsen for første gang i kampen, da Elijah Dixon-Bonner sendte Liverpool opp i 3-2. Men en sen utligning fra hjemmelaget sørget for at det endte uavgjort i Belgia.

– Må lære raskt

Liverpool U23s manager Neil Critchley forteller til Liverpoolfc.com at han er fornøyd med kampen, men at han gjerne skulle sett laget sitt forsvare seg bedre på den sene dødballen hvor Anderlecht utlignet.

– Det var en veldig god forestilling, med mange positive ting å ta med seg. Det eneste som er skuffende er vårt svake forsvarsarbeid på dødballen som de scoret den sene utligningen sin på, sier han.

– Guttene må lære raskt fra det, at de må konsentrere seg gjennom hele kampen, helt til slutten og forsvare bedre på dødballer, fordi vi fortjente mer enn uavgjort i dag.

Liverpool U23s lag mot Anderlecht:George, N. Williams, Gallacher, Johnston, Boyes (Clayton, 70), Chirivella, Kane (Varesanovic, 80), Ejaria (Dixon-Bonner, 65), Millar, Christie-Davies, Bearne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]

PersonvernerklæringVi bruker infokapsler for å bedre opplevelsen på sidenMer info