– Adrian var den perfekte løsningen for oss nå

Jürgen Klopp har snakket om klubbens nysignering.

5. aug 2019 kl 16.35 Arild Skjæveland

Bare noen timer etter at Simon Mignolets overgang tilbake til hjemlandet og Club Brugge ble offisielt bekreftet, kom pressemeldingen fra Liverpool FC om at erstatteren hans var på plass.

Liverpool har hentet inn Adrian, som tidligere i sommer ble frigitt fra West Ham. Den 32 år gamle målvakten går rett inn i rollen som andrekeeper, og skal spille med draktnummer 13. Det er nummeret Alisson Becker spilte med forrige sesong, før han overtok nummer én i sommer.

– En perfekt løsning nå

Jürgen Klopp mener at spanjolen er en perfekt løsning for klubben nå.

– Jeg mener dette er en perfekt løsning for oss nå. Vi erstatter talent og rutine med det samme. Med Ali og Simon føltes det som at vi hadde to førstemålvakter, og på mange måter har vi gjort det igjen med Adrian, og det er viktig, sier Klopp til klubbens offisielle nettsider.

– Han er en keeper som kjenner Premier League, har spilt i pressede situasjoner, og er av høyeste kvalitet. Det er store hansker å fylle, for Simon var en så strålende proff, og bidro til gruppen også når han ikke var i startelleveren. Alt vi vet om Adrian sier oss at han har de personlige kvalitetene sammen med fotballtalentet for å sørge for at denne delen av laget ikke blir svekket, sier han.

– Vi gleder oss alle til å jobbe sammen med ham.

Adrian kom til West Ham fra Real Betis i 2013 og spilte 150 kamper for The Hammers.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]