I BAKROM:  Danny Ings hos Southampton har kommet seg bak Liverpools forsvarsfirer, men brente heldigvis denne sjansen.

- Det er for mye rom bak forsvaret

John Aldridge er en av flere som mener at Liverpool står høyere med sitt lag denne sesongen, og at det skaper problemer defensivt.

«De røde slapp kun inn 22 mål i Premier League forrige sesong og hadde i van Dijk en forsvarer som fortjener å bli nevnt blant de beste i bransjen, men noe har blitt forandret over sommeren og jeg forstår ikke helt hvorfor Klopp har fiklet med noe som var en seiersformel», sier den tidligere toppscoreren i Liverpool FC, John Aldridge, i sin spalte i irske Independent.

Sluppet unna med defensive feil

Jamie Carragher nevnte tidligere denne uka på Sky noe av det samme, og at Liverpool synes å prøve å spille lag i offside heller enn å følge motstandere som går på løp. Motstanderlag som Norwich (5) og Southampton (4) har fått totalt ni offside blåst mot seg i de to kampene mot Liverpool denne sesongen, som er flest mot et lag i Premier League, i kamper en ville forvente at de røde ville ha mye kontroll og ballinnehav.

«Inntil nå har Liverpool sluppet unna med sine defensive feil», fortsetter Aldridge. «Unge Trent Alexander-Arnold har vært et mål for motstanderne så langt denne sesongen da de har kommet bak ham for ofte.»

Kan bli kostbart mot Arsenal

«Bekymringen for Klopp må være at Liverpool ikke vil slippe unna med slike forsvarsfeil mot Arsenal på søndag. The Gunners kan stille med en angrepsrekke som kan sammenlignes med det beste i Premier League denne sesongen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+