– Du ser en mann som slenger med pikken. Hvem ønsker å se det?

Banestorming har blitt et problem for Liverpool - og Jürgen Klopp er på ingen måte fan.

16. aug 2019 kl 17.42 Arild Skjæveland

Det skjedde i Champions League-finalen i Madrid, det skjedde i Community Shield-kampen mot Manchester City, det skjedde på Anfield i ligapremieren, og på onsdag skjedde det igjen.

Folk som kommer seg over reklameskiltene og løper inn på banen slik at spillet må avbrytes til de har blitt geleidet ut. Nå har det skjedd i fire kamper på rad, og Jürgen Klopp er lei.

– Du ser en mann som slenger med pikken. Hvem ønsker å se det?! spurte han ifølge Andy Hunter i Guardian.

– Hva kan jeg si? Det er ingen tvil om at vi elsker supporterne våre, men dersom de kunne slutte å gjøre det - for det er det verste eksempelet jeg har hørt om, sier han.

Adrian er regnet som usikker til lørdagens kamp fordi en supporter tok seg inn på banen etter at spanjolen hadde reddet det avgjørende straffesparket. Med sikkerhetsvaktene i hælene skled han, og traff Liverpool-keeperen rett på ankelen.

– Det er ikke morsomt

Manageren er ikke begeistret.

– Det skjedde mot City i Community Shield, da noen løp på banen, og mot Norwich løp noen på banen. Det er ikke morsomt. Jeg liker at vi ikke har gjerder på stadioner, men det betyr at supporterne må ta ansvar også, sier Klopp.

– Dersom en supporter ikke kan holde seg eller stoppe seg selv, så bør supporterne rundt stoppe ham. Det er ikke morsomt, det er galskap. Hvordan kan noe slikt skje?

– Det er som jenta i Champions League-finalen. Hun tjente penger! Hva kan vi gjøre?

Southampton - Liverpool spilles lørdag 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium. Forhåpentligvis uten andre enn 22 spillere og dommeren på banen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]