Endret Liverpool taktikk etter tabben?

En statistikk har endret seg påfallende etter Adrians tabbe mot Southampton.

31. aug 2019 kl 09.28 Arve Vassbotten

Før Adrians tabbe mot Southampton, som Danny Ings utnyttet og scoret på, hadde Liverpools lag spilt 16 støttepasninger tilbake til Adrian i løpet av kampen.

Adrián fikk et tilbakespill, men klareringen hans gikk rett i beina på Danny Ings og i mål.

Siden da har antallet tilbakespill til Adrian sunket til 6 på de siste ti minuttene på St. Mary’s og hele kampen mot Arsenal på Anfield tilsammen, skriver Liverpool.com.

Om det er tilfeldig, etter ordre fra Klopp eller om spillerne selv har tatt ansvar for å ikke sette deres nye keeper i trøbbel vites ikke, men interessant endring er det i hvert fall.

– Vi er bare mennesker. Det handler om å ta avgjørelser. Av og til tar man de rette, mens andre ganger velger man feil, slik jeg gjorde i den situasjonen. Jeg lærer av denne feilen, slik jeg gjør med alle andre feil jeg har gjort i karrièren. Det var ikke et godt øyeblikk, men man må se videre og fokusere på å gjøre det beste man kan neste gang man får sjansen, sa Adrian i et intervju med TV 2 nylig.

Lørdagens motstander Burnley vil nok forsøke å sette Adrian i mest mulig trøbbel, så det blir spennende å se om den statistikken vedvarer også i kveld.

Derfor fikk han med seg pokalen i senga

Han forklarte også i det intervjuet hva som skjedde etter Super Cup, som gjorde at han fikk ta med seg pokalen på soverommet den kvelden.

– Jeg husker at vi satt rundt middagsbordet etter finalen og feiret. Så kikket James Milner og Jordan Henderson på pokalen og spurte om jeg ikke ville ta den med til sengs den kveld.

– Jeg svarte «Hvorfor ikke?» Det var mitt første trofé med Liverpool, så å kunne ta den med opp på rommet og ha den ved siden av meg i sengen om natten var en herlig følelse, sier han til TV 2.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]