Echo:– Liverpool har ingen planer om å selge Fabinho

Ifølge Liverpool Echo er det ikke hold i rapportene fra Colombia.

6. aug 2019 kl 16.34 Arild Skjæveland

Tirsdag ettermiddag rapporterte den colombianske journalisten Jose Luis Vergara at Liverpool og Real Madrid har kommet til enighet om en avtale som tar Fabinho tilbake til Santiago Bernabeu, der han spilte i 2013.

Ifølge Vergara vil Real Madrid betale 65 milioner euro for midtbanespilleren - en sum som kan stige med ytterligere 10 millioner euro - og skrive under på en kontrakt til 2024. Han rapporterte videre at overgangen ville bli offentliggjort når Liverpool sikret seg en erstatter.

Echo avviser

Liverpool Echo har nå gått ut og avvist påstandene til Vergara.

Liverpool FC har ingen planer om å selge brasilianeren etter én sesong på Anfield. Han er ventet å være en stor del av Jürgen Klopp sine planer for den kommende sesongen, og forventes å være med fra start mot Norwich fredag kveld.

Liverpool - Norwich spilles fredag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]