Lonergan tilbys kontrakt

Liverpool skal være enig med veteranmålvakten om en ettårskontrakt.

12. aug 2019 kl 17.20 Arild Skjæveland

Andy Lonergan kommer til å bli Liverpool-spiller denne sesongen. Den 35 år gamle målvakten fra Preston ble frigitt av Middlesbrough da kontrakten hans gikk ut 30. juni, og var med Liverpool i pre-season da det var en liten keeperkrise i klubben.

Han startet i treningskampen mot Sevilla, i det som var hans første kamp siden han spilte for Rochdale mot Scunthorpe United i mars.

Tilbys kontrakt

Lonergan trente på Melwood også i forrige uke, men da det så ut som at tiden hans i klubben var over, pådro Alisson Becker seg en skade i sesongpremieren mot Norwich.

Det er fortsatt uklart hvor alvorlig Alissons skade er, og det er noe vi forventer at det snart kommer en oppdatering på. Forhåpentligvis er det «bare» en strekk, og at det er snakk om uker heller enn måneder.

Skaden gjør at nysigneringen Adrian er Liverpools eneste seniorkeeper. Derfor tilbys Lonergan nå en ettårskontrakt, rapporterer Liverpool Echo. Lokalavisen skriver at partene allerede er enig om avtalen, men den er så langt ikke signert. De forventer videre at 35-åringen sitter på benken i Supercupen mot Chelsea onsdag kveld.

Liverpool - Chelsea spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på Viasport 4.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]