Norwich må klare seg uten flere sentrale spillere i sesongpremieren

Daniel Farke har hatt sin pressekonferanse.

8. aug 2019 kl 16.10 Arild Skjæveland

Norwich-manager Daniel Farke har holdt sin pressekonferanse foran sesongpremieren mot Liverpool fredag kveld.

Der Jürgen Klopp kan velge fra en bortimot skadefri stall, har hans landsmann helt andre bekymringer. Han har flere spillere på skadelisten.

– Timm Klose er ute i morgen dessverre. Vi håper å ha ham tilbake mot Newcastle, sier Farke på pressekonferanse. Midtstopperen spilte 33 kamper for «the Canaries» forrige sesong.

– Alex Tettey har ikke spilt noen minutter i treningskampene, så vi ønsket å hente inn Ibrahim Amadou. Han passer veldig bra inn, er ung og grådig, og har spilt på et bra nivå.

Han hintet om at kampen kommer for tidlig for den innlånte Sevilla-midtbanespilleren.

Tettey er helt sikker ute med sin leggskade, Christoph Zimmermann er ute med en kneskade, og Louis Thompson mister kampen på grunn av en hamstringskade.

– Liverpool er kanskje verdens beste lag for øyeblikket

Dette blir Farkes første møte med Jürgen Klopp som manager. Farke jobbet som trener for Borussia Dortmunds andrelag fra 2015 til 2017.

– Jeg kan ikke snakke varmt nok om Jürgen Klopp. Han er en trener i verdensklasse, og jobben han har gjort i Liverpool er strålende, sier han.

– Jeg måtte smile litt da jeg så at vår første kamp var mot Liverpool. De vil være fokuserte, og det vil være deres første kamp på Anfield etter at de vant Champions League. For meg er de kanskje det beste laget i verden akkurat nå.

Han ble imponert over det han så mot Manchester City.

– Liverpool dominerte andreomgangen mot Manchester City i helgen, så vi vet at de vil være fullt forberedt og inne i rytmen. Vi ser frem til det. Spillerne mine er fokuserte og konsentrerte. Det er litt nerver, men det er bra. De vet hva vi må bringe til banen i morgen, sier Farke.

Liverpool - Norwich spilles fredag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]