UTVIDELSE AV ANFIELD:  Bildet er tatt fra byggingen av nye Main Stand. Det forventes nå at Anfield Road End, til høyre på bildet, snart følger etter.

Ønsker et Anfield med over 60.000 plasser

Liverpool vil søke om ny byggetillatelse for Anfield Road End, med større kapasitet enn hva som var opprinnelig planlagt.

Liverpool har trukket tilbake sine opprinnelige planer om å utvide Anfield ytterligere, gjennom å modernisere og utvide Anfield Road End med om lag 4000 seter.

Det ville ha sørget for at stadion ville hatt en kapasitet på drøyt 58.000, fra 54.074 seter som ble resultatet etter at nye Main Stand var ferdig og hvor det var kommet 9000 ekstra sider til en kostnad på £110M.

Betydelig oppgradering

Liverpool Echo bekrefter nå at tiden det har tatt før nye opplysninger har kommet om Anfield Road End er blitt brukt til å se på et opplegg med høyere ambisjonsnivå enn det som først ble godkjent av de lokale myndighetene.

Ifølge avisen er de nye planene en «betydelig oppgradering» sammenlignet med tidligere planer, og som vil sørge for mer enn 60.000 plasser.

Det sies ikke noe om infrastruktur og mulighet for å opprette for eksempel en togstasjon i området, men en vil anta at det er noe som er blitt diskutert.

De beste løsninger

«Vi er forpliktet til å arbeide med de lokale innbyggerne, folk involvert med planlegging og andre når vi nå ser på detaljer som skal ligge bak en ombygging av Anfield Road», forklarer LFC Chief Operating Officer Andy Hughes.

«I gjennom hele prosessen har vært mål vært å finne best mulige løsninger for Anfield Road og slik er det fortsatt.»

Styreformann uttalte i juli at de fortsatt analyserte muligheten til å bygge ut Anfield Road End, og at de prøvde å finne løsninger.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+