Overtidsscoring reddet poeng

Juniorene er som førstelaget ubeseiret etter tre runder.

25. aug 2019 kl 18.02 Marius Rabben

Etter seier for Liverpool U18 i de to innledende seriekampene ble det 1–1 i bortemøtet med Wolverhampton lørdag ettermiddag.

Remi Savage utliknet etter et hjørnespark på overtid, etter at vertene hadde tatt ledelsen på straffe i 1. omgang.

Bortelaget kunne imidlertid scoret langt flere etter store gode sjanser å dømme, ifølge klubbens nettside. Spesielt på presise innlegg fra Leighton Clarkson, som har trent med førstelaget på Melwood i det siste.

PRESIS:
PRESIS:  Leighton Clarkson skapte flere bra sjanser med innleggsfoten sin mot Wolves.

Allerede etter 45 sekunder ropte Niall Brookwell på straffe, uten at dommeren var enig, og Liverpool startet i det hele tatt friskt på Sir Jack Hayward Training Ground.

Baklengs rett før pause

De røde hadde ballen klart mest, og laget skapte også trøbbel for Wolves med høyt gjenvinningspress flere ganger.

Før pause var Liverpools største sjanse et hodestøt av Layton Stewart, på innlegg fra James Norris, men det var ulvene som ledet halvveis etter at angriperen Chem Campbell, som ble felt av Jarell Quansah, scoret på straffen han selv fikk minuttet før pause.

I 2. omgang skapte de røde mer foran mål, men Quansahs heading på et Clarkson-innlegg traff bare stolpen, og så headet Layton Stewart – på ny servering fra Clarkson – like utenfor.

Men på overtid kom endelig uttellingen som sikret poeng: Clarkson skrudde inn en corner som Savage var høyest på, og headingen sørget for 1–1.

Liverpool U18: Winterbottom, Hill, Quansah, Savage, Norris, Clarkson, Ritaccio (Balagizi 71), Brookwell (Beck 83), Cain, Stewart, O'Rourke (Corness 90).

Ubenyttede innbyttere: Kelly, Wilson.