Oxlade-Chamberlain tilbake for England

Fire fra Liverpool i den engelske landslagstroppen neste uke.

29. aug 2019 kl 15.26 Torbjørn Flatin

Landlagstrener Gareth Southgate har tatt ut sin landslagstropp til EM-kvalfiseringskampene mot Bulgaria og Kosovo neste måned.

Etter helgens kamper i Premier League er det landslagsspill og England møter Bulgaria på Wembley lørdag 7. september og Kosovo i Southampton tirsdag 10. september.

I sin tropp at Southgate tatt ut fire spillere fra Liverpool, inkludert et "comeback" av Alex Oxlade-Chamberlain. Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez er også med i troppen på 25-spillere.

Aaron Wan-Bissaka og Tyrone Mings er med for første gang i troppen, og James Maddison og Mason Mount er også spillere uten landskamper.

Englands tropp:

Trent Alexander-Arnold(Liverpool), Ross Barkley(Chelsea), Ben Chilwell (Leicester City), Joe Gomez (Liverpool), Tom Heaton(Aston Villa), Jordan Henderson(Liverpool), Harry Kane(Tottenham Hotspur), Michael Keane(Everton), Jesse Lingard(Manchester United), James Maddison(Leicester City), Harry Maguire(Manchester United), Tyrone Mings(Aston Villa), Mason Mount (Chelsea), Alex Oxlade-Chamberlain (Liverpool), Jordan Pickford(Everton), Nick Pope(Burnley), Marcus Rashford(Manchester United), Declan Rice(West Ham United), Danny Rose(Tottenham Hotspur), Jadon Sancho(Borussia Dortmund), Raheem Sterling(Manchester City), Kieran Trippier(Atletico Madrid), Aaron Wan-Bissaka(Manchester United), Callum Wilson(AFC Bournemouth),Harry Winks(Tottenham Hotspur)

Har du innspill til journalisten?
[email protected]