Sjumålsdrama da Liverpool U18 slo Man Utd

Man Utd slo raskt tilbake de tre første gangene Liverpool tok ledelsen, men til slutt ble det 4-3.

31. aug 2019 kl 14.38 Arve Vassbotten

Tre ganger tok Liverpool U18 ledelsen mot Man Utd U18 - men Man Utd slo raskt tilbake alle gangene.

Til slutt stakk Liverpool likevel av med seieren etter en heading fra Layton Stewart to minutter før full tid.

Matteo Ritaccio scoret det første målet på en retur, men nesten umiddelbart utlignet Man Utd på et frispark som keeper Ben Winterbottom mistet, og Satona satte inn 1-1-målet.

Liverpool tok ledelsen igjen da Stewart headet ned til Jake Cain, som spilte fri Fidel O'Rourke, som satte ballen nede i hjørnet. Nok en gang holdt ikke ledelsen lenge, da et skudd skiftet retning og gikk rett i mål.

Etter pause la Niall Brookwell på til 3-2 ti minutter før slutt, og United trengte bare to minutter før de fikk nok et heldig mål da Charlie Wellens la på til 3-3, etter at Winterbottom først reddet et skudd fra Satona.

Men da Clarkson slo en corner to minutter før slutt, avgjorde Layton Stewart kampen. Igjen var Man Utd farlig frampå etter scoringen, men da reddet Winterbottom.

Liverpool U18: Winterbottom, Hill, Norris, Savage, Koumetio, Clarkson, Brookwell, Cain, Stewart, O’Rourke (Beck, 90), Ritaccio.