PHILIPPE COUTINHO:  Finner han en ny klubb i dag?

Transfer deadline dayStille på Anfield midt blant stormen?

Vi følger transfervinduet, inntil det stenger kl 18.00.

Det antas at det blir en svært hektisk siste dag i transfervinduet, selv om det også antas at det ikke vil gjelde Liverpool FC.

Ryan Kent er utvilsomt til salgs for om lag £10M, mens signalene er at ingen kommer inn, men inntil videre har det heller ikke kommet noen melding fra de røde om at det definitivt ikke blir kjøpt noen spiller i dag, så kanskje...?

For eksempel skal Philippe Coutinho ha sagt nei til både Arsenal og Tottenham om et mulig utlån fra Barcelon, så kanskje det er en mulighet for at han havner på Anfield???

Vi skal forøvrig ikke glemme at selv om vinduet stenger kl 18.00 i dag i Premier League og Championship så er det ikke tilfellet for det øvrige Europa.

Både Tottenham, Arsenal og Manchester United skal arbeide hardt for å styrke spillerstallen før helgens ligastart, og vi kommer til å følge opp de største overgangene i Premier League her:

MANCHESTER UNITED
Ifølge Sky skal Manchester United og Inter være enig om en overgangssum på £80M for Romelu Lukaku. Det betyr til gjengjeld at United arbeider hardt for å hente inn minst en spiss som erstatter. Inaki Williams hos Athletic Bilbao er nevnt og det skal også være interesse for Mario Mandzukic hos Juventus.

TOTTENHAM
Ryan Sessegnon, venstreback/venstreving som også har vært linket til Liverpool tidligere, synes å være på vei fra Fulham. Det skal være snakk om en overgangssum på £25M.

ARSENAL
David Luiz skal ønske seg vekk fra Chelsea, og kan ende opp med å ta veien fra vest til nord i London og Arsenal. £8M kan være nok til at han havner hos The Gunners, og det meldes nå at klubbene er enige. Arsenal har også blitt enig med Celtic om en overgang for venstrebacken Kieran Tierney, verdt £25M som er rekord i Skottland.

LEICESTER
Skal være enig med Sampdoria om en overgang på £18M for midtbanespilleren Dennis Praet.

NEWCASTLE
Jacob Murphy på vei til Sheffield Wednesday på utlån for 2019/19.

Oppdatert 09.10

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+