Trio ute for Manchester City

Manchester City har offentliggjort troppen som reiser til Wembley for Community Shield kampen på søndag, og tre defensive spillere går glipp av kampen.

3. aug 2019 kl 20.41 Odd Sindre Tonning

På søndag blir sesongen sparket i gang når Liverpool møter Manchester City i Community Shield på Wembley. Manchester City vant Ligacupen, FA Cupen og Premier League forrige sesong, og Liverpool ble invitert til å være med på Community Shield på grunn av sin andreplass i ligaen.

Dermed byr søndagens kamp på en mulighet for en liten revansje etter at Manchester City tok ligagullet med ett poeng forrige sesong.

Mahrez er med, trio ute

I Manchester Citys tropp er det særlig tre spilleres fravær som man legger merke til. Storsigneringen fra forrige sesong, Aymeric Laporte, går glipp av kampen på grunn av skade, noe som også gjelder for Fernandinho.

I tillegg til dette er høyrebacken Danilo, som for øyeblikket blir kraftig linket til Juventus, heller ikke med til Wembley.

Dermed er det et noe defensivt svekket lag Manchester City tar med seg til hovedstaden, men nysigneringen Rodri er på plass i troppen, og det er forventet at han kan ta den plassen Fernandinho har hatt i Citys lag tidligere.

Det er også verdt å merke seg at Riyad Mahrez er inkludert i troppen, til tross for at han så sent som 19. juli spilte finalen i Afrikamesterskapet. Sergio Agüero, Gabriel Jesus og Ederson, som spilte henholdsvis bronsefinale og finale i Copa America, er også med i troppen som reiser til Wembley.

Det var også lenge spekulert i om Leroy Sane i det hele tatt kom til å bli tatt med i troppen til kampen i Community Shield, da han blir linket til en overgang til Bayern München, men han er også blitt med Manchester Citys tropp til London.

Manchester Citys fulle tropp

Målvakter:Ederson, Claudio Bravo, Daniel Grimshaw

Forsvarere:John Stones, Kyle Walker, Nicolas Otamendi, Oleksandr Zinchenko, Taylor Harwood-Bellis, Angelino, Eric Garcia

Midtbanespillere:Ilkay Gundogan, Phil Foden, Rodri, Kevin de Bruyne, David Silva, Bernardo Silva

Angrepsspillere: Leroy Sane, Raheem Sterling, Gabriel Jesus, Riyad Mahrez, Sergio Aguero

Har du innspill til journalisten?
[email protected]