SPILTE:  Naby Keita kom inn i andreomgangen mot Manchester City på søndag.

– Vi forventer mye av Naby Keita i år

Jürgen Klopp forteller at midtbanespilleren ser mye mer komfortabel ut nå enn forrige sesong.

Naby Keita hadde en vanskelig førstesesong på Anfield. Etter en god start, fikk han en veldig oppstykket sesong med skader og andre problemer.

Før han skadet seg mot Barcelona i mai viste han tegn til at han endelig hadde funnet tilbake til sin beste form. Denne sesongen er det grunn til å forvente mer av det, ifølge manager Jürgen Klopp.

– Det er en stor sjanse for oss alle, og også for ham. Han var dessverre skadet igjen etter Afrikamesterskapet, så nå har han trent i to uker. Det var oppturer og nedturer i fjor - han kunne trene, kunne ikke trene, kunne trene, kunne ikke trene, så han bygger fortsatt opp igjen formen så klart, sa Klopp på pressekonferansen før Norwich-kampen.

– Men det er ikke bare for ham det er slik - for Ox er det likt. Som en ny start, selv om han spilte noen flere kamper før han fikk sin skade. Men det er veldig viktig. Vi har disse guttene, og det er bra. Det er en veldig lang sesong. Vi snakker nå om den første kampen, og så vil det komme noen flere, og vi må være klar for dem alle, sier manageren.

Ser annerledes ut nå

– Jeg ble veldig glad da jeg så hvilken påvirkning og bidrag som kom fra Shaq, Naby og Adam, sier Klopp om Community Shield-kampen mot City.

– Adam er en annen spiller i denne situasjonen, og Shaq har også vært skadet, så det er veldig fint at de er på riktig vei og viser at vi har ulike alternativer, sier han.

Klopp mener Naby ser helt annerledes ut nå enn forrige sesong.

– Han ser helt annerledes ut. I denne pre-seasonen har han sett helt annerledes ut. Han har bare vært her i disse to ukene, men du kan allerede se at han har funnet seg mer til rette i laget. Et helt ulikt kroppsspråk, og alt er forskjellig. Vi forventer mye, og han forventer også mye - med god grunn.

Liverpool - Norwich spilles kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+