– City kommer til å presse oss hele veien

Trent Alexander-Arnold om jakten på ligatittelen, Napoli og Andy Robertsons deaktiverte Twitter-konto.

19. sep 2019 kl 21.31 Arild Skjæveland

Liverpool har nå en luke på fem poeng ned til Manchester City i Premier League, etter fem spilte serierunder.

Forrige sesong hadde klubben en større luke på et senere tidspunkt i sesongen, men etter noen uavgjortresultat samtidig som City vant og vant, hadde ikke Liverpool skjebnen i sine egne hender så lenge Pep Guardiolas lag bare vant og vant.

– Mot slutten av forrige sesong ble vi alle veldig spente, men det var ikke i våre egne hender. City gjorde det veldig bra som holdt unna. Vi vet at vi kommer til å bli presset hele veien igjen i år, sier Trent Alexander-Arnold i et intervju med Associated Press.

Han ble også spurt om Napoli-kampen.

– Vi var ikke på vårt beste kollektivt på tirsdag. Det var bedre enn kampen vi spilte der forrige sesong, så det er noe positivt å ta med seg, sier han.

Robertsons deaktiverte Twitter-konto

Backkollega Andy Robertson har deaktivert sin Twitter-konto. Det har blitt spekulert i om at det er sammenheng med at han fikk mye motbør etter å ha gitt bort straffesparket i Italia - eller om at det er etter nedturen med Skottland der han er landslagskaptein.

– Han er veldig sterk mentalt, så jeg er sikker på at uansett hvilken grunn det var, så var det det beste for ham, sier Alexander-Arnold om lagkameraten som ikke lenger er på det sosiale mediet.

– Neste gang vi møtes, så vil jeg sjekke hvordan han har det og sørge for at det ikke er noe for ille. Jeg tror alle guttene ville ha tekstet ham eller snakket med ham for å forsikre oss om at alt er OK.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]