Denne uken skal Naby Keita være tilbake i trening

Midtbanespilleren har bare spilt 23 minutter denne sesongen.

18. sep 2019 kl 22.28 Arild Skjæveland

Naby Keita har hatt et vanskelig halvår. I vår var han i sin beste form så langt etter overgangen fra RB Leipzig, men han skadet seg på Camp Nou, og var ikke helt frisk da han dro til Egypt for å representere Guinea i Afrikamesterskapet i sommer.

Med det fikk han mye av pre-season ødelagt. Han fikk 23 minutter i Community Shield mot Manchester City, men har ikke spilt siden på grunn av en strekk han pådro seg i den åpne treningsøkten kvelden før Supercup-finalen mot Chelsea.

Det var 13. september, så han har nå vært ute i over en måned.

Tilbake i trening denne uken

På fredag før Newcastle-kampen, fortalte Jürgen Klopp at Naby vil være tilbake i trening igjen etter Napoli-kampen.

– Naby er nære. Mye nærmere enn Ali. Jeg tror han kan være i trening når vi kommer tilbake fra Napoli neste uke, sa Klopp på fredag.

Liverpool vil være tilbake på Melwood på torsdag og starte forberedelsene for fullt inn mot søndagens kamp mot Chelsea - og da vil vi forhåpentligvis se bilder fra treningsfeltet der midtbanespilleren er med igjen, om han ikke har fått et tilbakefall.

Det var enorme forventninger til 24-åringen da han kom fra Bundesliga - men så langt har han kun vært involvert i 34 kamper for Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]