Dommersjefen kalt inn på teppet

Er under press for å endre bruken av VAR.

12. sep 2019 kl 00.04 Arve Vassbotten

Premier Leagues dommersjef Mike Riley skal ha måttet forklare seg for Premier League om bruken av VAR så langt, etter en rekke kontroversielle avgjørelser i de første rundene.

Møtet skal ha skjedd i forrige uke, og det var spesielt fokus på alle gangene VAR ikke er blitt brukt, skriver Daily Mail.

Vil ha mer bruk av monitor på banen

Avisen skriver at Riley er under press for å endre når videodømmingen skal brukes, og det er et ønske om at dommerne skal bruke skjermen på banen oftere for å se tvilsomme avgjørelser fra flere vinkler.

FORKLARTE SEG OM VAR:
FORKLARTE SEG OM VAR:  Mike Riley måtte møte Premier League i forrige uke for å forklare dommernes bruk av VAR så langt i sesongen.

«For øyeblikket er det en følelse av at VAR-dommerne i Premier League er for avventende med å sende dommerne på banen bort til monitoren i frykt for å forsinke kampene», står det i artikkelen, der det vises til flere hendelser som sannsynligvis ville gitt røde kort eller straffer.

Riley skal på sin side i et møte med dommerne ha uttrykt at han er fornøyd med hvordan de har brukt den nye teknologien.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]