Drømmescoring og kjempetabbe

En blandet kveld for Liverpools utlånte i Europa League.

19. sep 2019 kl 23.12 Arild Skjæveland

Sheyi Ojo ble den store helten på Ibrox i kveld da han ble matchvinner med en perlescoring foran egne lags supportere mot Feyenoord.

Ojo fikk ballen på 20 meter, tar den med seg og banker til fra like utenfor 16-meteren. Ballen fyker inn bak Kenneth Vermeer i Feyenoord-målet, og var en scoring selv manager Steven Gerrard ville vært stolt av.

Målet kom et kvarter etter at James Tavernier hadde brent straffespark for Rangers. Det er Ojos femte mål på 12 kamper. Han har også fire målgivende denne sesongen, og er virkelig i ferd med å markere seg.

De andre lagene i gruppe G er FC Porto og Young Boys. I deres møte vant Porto 2-1 på Dragao i kveld.

Kjempetabbe av Karius

Loris Karius hadde en marerittkveld i Bratislava. Den utlånte Liverpool-målvakten mistet sesongens første ligakamp med en muskelskade i låret, men sto i kveld sin femte kamp for sesongen.

Besiktas møtte Slovan Bratislava på bortebane - og dessverre markerte målvakten seg negativt. Før et kvarter var spilt kom han ut på 20 meter for å heade en i utgangspunktet håpløs ball. Dessverre timet tyskeren feil, og stusset den bare bakover. Samtidig snublet stopperkollegaen, og Andraz Sporar kunne sette ballen i det åpnet målet.

Adem Ljajic utlignet fra straffemerket før halvtimen var spilt, før Vasil Bozhikov scoret selvmål, slik at tyrkerne ledet 2-1 til pause. Så gikk det galt igjen.

Sporar satte inn 2-2 like før en time var spilt. Så scoret både Marin Ljubicic og Moha på overtid, og Slovan Bratislava vant kampen 4-2.

Wolverhampton og Braga er de to andre lagene i gruppe K. Der vant Braga noe overraskende 1-0 på Molineux.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]