MATCHVINNER:  Sheyi Ojos skudd ble avgjørende.

Drømmescoring og kjempetabbe

En blandet kveld for Liverpools utlånte i Europa League.

Sheyi Ojo ble den store helten på Ibrox i kveld da han ble matchvinner med en perlescoring foran egne lags supportere mot Feyenoord.

Ojo fikk ballen på 20 meter, tar den med seg og banker til fra like utenfor 16-meteren. Ballen fyker inn bak Kenneth Vermeer i Feyenoord-målet, og var en scoring selv manager Steven Gerrard ville vært stolt av.

Målet kom et kvarter etter at James Tavernier hadde brent straffespark for Rangers. Det er Ojos femte mål på 12 kamper. Han har også fire målgivende denne sesongen, og er virkelig i ferd med å markere seg.

De andre lagene i gruppe G er FC Porto og Young Boys. I deres møte vant Porto 2-1 på Dragao i kveld.

Kjempetabbe av Karius

Loris Karius hadde en marerittkveld i Bratislava. Den utlånte Liverpool-målvakten mistet sesongens første ligakamp med en muskelskade i låret, men sto i kveld sin femte kamp for sesongen.

Besiktas møtte Slovan Bratislava på bortebane - og dessverre markerte målvakten seg negativt. Før et kvarter var spilt kom han ut på 20 meter for å heade en i utgangspunktet håpløs ball. Dessverre timet tyskeren feil, og stusset den bare bakover. Samtidig snublet stopperkollegaen, og Andraz Sporar kunne sette ballen i det åpnet målet.

Adem Ljajic utlignet fra straffemerket før halvtimen var spilt, før Vasil Bozhikov scoret selvmål, slik at tyrkerne ledet 2-1 til pause. Så gikk det galt igjen.

Sporar satte inn 2-2 like før en time var spilt. Så scoret både Marin Ljubicic og Moha på overtid, og Slovan Bratislava vant kampen 4-2.

Wolverhampton og Braga er de to andre lagene i gruppe K. Der vant Braga noe overraskende 1-0 på Molineux.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
13.12.2019 kl 23:29

Dejan Lovren mister fire ligakamper?

Det blir antydet at Liverpools kroatiske midtstopper vil være satt ute av spill til tidlig på nyåret.

+
13.12.2019 kl 21:24

Forvent travel transfersommer for Liverpool – og exit for Adam Lallana

Jürgen Klopp vil ha penger å bruke til spillerforsterkninger før neste sesong melder James Pearce i The Athletic.

+
13.12.2019 kl 18:49

– Jeg ønsker å spille på høyeste nivå så lenge som mulig

James Milner sier han trives hver dag i Liverpool FC og ønsker å være med videre i søken etter suksess, mens Jürgen Klopp mener troppens eldste spillere bare

+
13.12.2019 kl 18:08

James Milner forlenger med Liverpool!

De gode nyhetene bare renner på denne fredagen.

+