- Du kan ikke være fornøyd når du taper

Adrian kan reise hjem fra Napoli med hevet hodet etter nok en bra kamp mellom stengene.

18. sep 2019 kl 12.14 Torbjørn Flatin

Det hadde vært en av hans bedre kamper som «vikar» for Alisson i Liverpools mål, da Adrian måtte stå overfor et straffespark i Napoli.

Han hadde bl.a. reddet glimrende på et forsøk fra Dries Mertens fra kort hold, den lille belgieren som nå stod klar drøyt 11 meter unna.

Liverpools 32-åring med hansker fikk en hånd på ballen, men greide ikke å stoppe ballen fra å finne veien til nettmaskene. Skuffelsen ble ytterligere forsterket da vertene økte til 2-0 på overtid.

Små detaljer

- Jeg gjorde mitt beste, men når alt kom til alt tapte vi 2-0 og da kan du ikke være fornøyd, reflekterer Adrian til Liverpoolfc.com.

- Vi visste det kom til å bli en hard kamp, slik det var forrige sesong. Igjen dreier det seg om små detaljer, hvor et straffespark forandret kampbildet helt og vi mistet litt av fasongen og slapp inn ytterligere en scoring.

Glimrende redning

- Jeg prøvde å dekke så mye av målet som jeg kunne, forteller Adrian videre om redningen fra Mertens tidlig i 2.omgang.

- Det var klart at han kom til å avslutte på første touch. Jeg hoppet, så på ballen og prøvde å få en berøring med en del av min kropp. Til slutt fikk jeg vippet den vekke med høyrehånden.

Tilbake til ligafokus

Liverpool er nå inne i en periode på sju kamper mellom landslagsopphold, før Alisson ventes klar etter neste pause og vil forventes å gå rett tilbake på laget. Om det er en viktig periode for Liverpool, er det ikke minst det for Adrian.

- Vi har en god rad med kamper, vi har vunnet 14 ganger på rad, sier Liverpools nr. 13, som allerede har begynt å fokusere tilbake på Premier League.

- Vi må forandre fokus nå, vi har en vanskelig kamp mot Chelsea borte på søndag. Det må læres fra de feilene som ble gjort (i Napoli) og så må vi vende om til neste side.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]